This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527872
  Anonym akaak

  Hvordan plænlægger man ordenligt sin interrail tur, med ruter mm..?
  Gælder et dsb global pas til alle toge i Eu eller hvordan..?
  Og hvordan plænlægger man det med togene fra land til land?springer man bare på diverse toge hen af vejen eller hvordan?

  Hilsen den uvidende 😉

  #3527991
  Anonym none

  Hej!
  Du sætter dig ned og finder ud af hvor du gerne vil rejse hen 😛 Jeg var i Holland – Frankrig – Italien – Kroation – Slovenien – Slovakiet – Holland.. Det fede ved interrail er at du ikke behøver nogen fast ruteplan. Vi tog det som det kom og rejste hvorhen vi havde lyst – og det blev den bedste tur nogensinde! 🙂 Global Pas gælder alle toge ja, men nogle steder – hvis du skal ha pladsreservation på længere strækninger – skal du betale lidt ekstra (ca. 3-7 euro)..
  Alle steder skal du jo købe billet som du også gør herhjemme. Men hvis du viser dem dit Global Pas er det ikke altid at du skal betale ekstra udgifter og så er det nok med interrail-passet!! Er slet ikke svært når du lige kommer igang:D
  Rigtig god tur!!!

  #3528846
  Anonym Pøllepigen

  Hey

  http://www.reiseauskunft.bahn.de er en rigtig go side, for at finde ud af, hvor langt der er mellem byerne. Så prøv at tjekke den ud allerede hjemmefra, så du kan danne dig et indtryk af afstandende. Og ellers vil jeg også give none ret i, at du skal lave dig en rute. Hiv atlasset frem, og få et overblik over hvordan landene ligger i forhold til hinanden..:-)

  Rigtig god tur…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account