This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3539211
  Anonym Jaron-Kathrine

  Hej alle 🙂

  Vi er to unge, som er ved at se på en rejse rundt i verden. Vores rejseplan ser foreløbig sådan her ud:

  – København -> Delhi (her har vi ca. tre uger til selv at komme til Mombay)

  – Mombay -> Christchurch (I New Zealand har vi en måned, hvorefter vi flyver videre fra Auckland)

  – Auckland -> Nadi (På Fiji har vi ni dage)

  – Nadi -> Lima (I Sydamerika har vi lidt over halvanden måned. Vi har blandt andet planlagt, at vi skal en tur op til Machu Picchu. Vi skal dog selv sørge for transport i Sydamerika og skal rejse hjem fra Rio de Janeiro)

  Vi kunne godt tænke os at høre, om der er nogen, der har erfaring med at rejse rundt i Sydamerika og om de mener, at det bliver for lang en tur fra Lima til Rio. Ellers vil vi også gerne høre fra jer, hvilke muligheder man har for transport i netop Sydamerika.
  Vi vil også meget gerne høre, hvad I tror tidsmæssigt. Har vi nok tid de forskellige steder, eller hvad mener I?
  Ellers vil vi meget gerne have, alle de erfaringer I har gjort Jer angående budget på rejsen, ting man skal se når man kommer til de forskellige destinationer, eller bare ting, der kunne være spændende at se. Alle gode råd modtages gerne 😉

  På forhånd mange tak!!!

  Kathrine og Jaron

  #3539224
  Anonym DanielJohansen

  Jeg har taget turen mellem Lima og Rio de Janeiro for et par år siden og det er der slet ingen problemer i. Jeg brugte udelukkende transport over land, da det er billigst og for mig det mest udbytterige, men det er selvfølgelig en vurdering i forhold til hvor meget råd i har til rådighed. Fordelen ved busserne er selvfølgelig de penge du sparer i forhold til flyvninger, men du får også set utrolig meget mere af landet i forhold til hvis du flyver. Internationale flyvninger er desværre ret dyre i Sydamerika og der er ikke rigtig nogle low cost carriers der måler sig med, hvad du finder i Asien. Tilgengæld kan du nogle gange være heldig, at finde billige domestic flights – og det vil måske kunne betale sig i Brasilien, hvor busserne hurtigt bliver en stor omkostninger. Det hører med til historien, at busserne også er virkelig behagelige i forhold til Bolivia som i måske vælger, at tage igennem på vejen, hvor de tilgengæld er billige.

  I spørger meget overordnet om rammerne for jeres rejse. Det kan sagtens lade sig gøre, at komme fra Lima til Rio de Janeiro på halvanden måned. Om det er det rigtige afhænger helt af personligheden og vilkårene. Jeg ville selv foretrække mere tid og mener, at en måned til hver af de landene (Bolivia og Brasilien) er minimum. Men det er lige så meget fordi jeg elsker at have friheden til detours og stoppe når jeg vil. Husk at tidsperspektivet ikke nødvendigvis behøver, at koste mere. Mere tid gør at I har flere muligheder for at couchsurfe, blaffe eller samle en større gruppe til en tour og dermed spare penge osv. Budgetmæssigt er det sydlige Brasilien meget pricey, mens Bolivia er helt i den anden ende og Peru i midten.

  Hvis du kan sige lidt mere om hvordan ruten ca vil være, hvordan I vil rejse i forhold til komfort m.fl., kan vi rigtig meget nemmere hjælpe med, at give nogle brugbare råd:)

  Rigtig god tur!

  #3539229
  Anonym Claus

  6 uger i Sydamerika er ikke så lang tid. Peru har jo masser af forskellige former for aktiviteter. Nazca linierne, Arequipa, Colca Canyon, Piura og Chiclayo i det nordlige for slet ikke at glemme Puerto Madonado i Amazonas.

  Bolivia er også et skønt land, og det er også en smule billigere end Peru. Det bedste aktivitet (for mig) var at tage på et tre dages tur til saltørkenen Salar de Unyni. Derudover Titicacca, Sucre, Potosi og Rurrenabaque i Amazonas.

  Brasilien er også et fantastisk land. Kommer I fra Bolivia er det værd at overveje at tage til Pantanal,Bonito, Foz do Iguacu, Ilha do Mel, Ilha Grande og Paraty i Rio staten.

  Det er dyrt at flyve internationalt i Sydamerika, men ikke indenrigs. I Brasilien kan det nogle gange bedre betale sig at købe en flybillet end tage bussen. Busserne er rigtig gode, men det kan godt være anstrengende at skulle køre 27 t. Så meget går man heller ikke glip af ved at flyve lidt engang i mellem.

  mvh
  Claus

  #3539422
  Anonym Jaron-Kathrine

  Hej igen.

  Tusind mange tak for jeres svar! Vi har overvejet det med tiden i Sydamerika og som det ser ud nu, skal vi “kun” komme fra Peru til Bolivia, hvor vi så flyver fra. Til at komme denne strækning har vi ca. halvanden måned, hvor vi i hvert fald skal nå til Machu Picchu. Er der nogen, der kan sige noget om priserne i Peru og Bolivia? Altså angående transport, mad og overnatning. Det kunne være rart at vide lidt om, hvad man skal regne med at bruge.

  I New Zealand regner vi med at leje en bil, som står klar når vi lander i Christchurch. Den har vi så i en måned og skal på den måned nå til Auckland. Er der nogen der har prøvet at køre denne strækning. Vi har for eksempel hørt, at man kan holde gratis ind nogle overnatningssteder, hvor der er toiletter og vand. Er der nogen der har nogen erfaringer med dette? Vi tænker også lidt på, hvor langt man kan nå omkring på en måned. Om man skal køre mod Auckland med det samme, eller om man kan køre lidt mere syd på først?

  På forhånd tak for hjælpen og tak til Jer, der allerede har svaret!

  Mvh. Kathrine og Jaron

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account