This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3508041
  Anonym Kira

  Hej Anna

  Kenya og Tanzania er 2 dejlige lande, hvor du helt sikkert vil opleve noget som du ikke er vant til.
  Jeg har selv været frivillig i Kenya og har efterfølgende rejst rundt i Tanzania, Kenya og Uganda i 3 måneder. Jeg var med MS, som jeg godt kan anbefale hvis du er lidt usikker på at rejse alene – hvilket jeg sagtens kan forstå. Jeg valgte MS af samme grund, og det frivillige arbejde gav mig en god grobund for et fortsat godt ophold. Man kommer langt mere ind i det lokalsamfund som man bor i, hvilket er meget svært at opnå hvis man er rejsende på gennemfart.
  Du kan både tage lange ophold på 3 måneder, men du kan også nøjes med en workcamp, hvor du møder andre unge mennsker fra hele verden. Kik på deres hjemmeside http://www.globalcontact.dk. Måske er der noget helt andet der frister…

  Mht. at tage du og opleve noget, så gjorde jeg selv det, at jeg tog på weekendture til forskellige steder i Kenya under opholdet. Vi var bla. en tur i Nairobi, på safari og på endagsture i lokalområdet – det er jo også en del af charmen at tage en togtur til nabolandsbyen! Bagefter opholdet rejse jeg som sagt, og der var der rigelig mulighed for at få set noget.

  Held og lykke på rejsen
  Kira

  #3508052
  Anonym Anonym

  Hejsa.

  Jeg synes du skal søge efter en rejsemakker her på siden. Jeg har selv fundet en rejsemakker på denne måde, og vi rejste 4 måneder uden problemer. Find en i god tid så I har tid til at snakke sammen inden om hvad I vil se og hvordan I vil rejse osv. og så I kan lære hinanden lidt at kende.

  http://www.jysk-rejsebureau.dk kan man også søge efter rejsepartnere.

  #3508053
  Anonym Anonym

  Du kan også rejse i mindre grupper med andre unge, hvor man kører rundt i lastbiler/trucks gennem landene og på denne måde oplever landet. Så stopper man, hvor man har lyst, oplever en masse flot natur, sover i telte eller på hostels i byerne. Der er ture fra få uger til flere måneder og i forskellige grader alt efter hvor “rough” man vil have det.

  Der er mange, der arrangerer sådanne ture – tjek f.eks.

  http://www.exodus.co.uk
  http://www.dragoman.co.uk

  Det skal dog nævnes, at turene ikke er vanvittig billige, men det er en god måde at rejse på hvis man ikke har lyst til at rejse alene – eller f.eks. vil starte ud i en gruppe og fortsætte alene eller evt. rejse videre med nogen, man møder. Og det er jo heller ikke billigt at tage ud og arbejde med MS, men det er jo så til gengæld en helt anden måde at opleve et land på.

  #3508044
  Anonym Lottewk

  Hej Anna – jeg synes du skulle tjekke Intersprogs hjemmeside ud, de har ture til både Tanzania og Sydafrika og der kommer du i hvert fald ud og oplever en hel masse! Jeg rejste selv med Intersprog da jeg var i Sydamerika og det var en rigtig god oplevelse, så tjek siden ud: http://www.intersprog.dk

  Lotte 🙂

  #3508040
  Anonym pøllemis

  Hej Allesammen.
  Jeg er en pige på 19 år som netop er blevet færdig med gymnasiet og nu godt kunne tænke mig at se lidt af verden.
  Jeg vil gerne til Kenya eller Tanzania og opleve safari, sandstrande og bjergbestigning, men problemet er at jeg ikke har lyst og ikke tør at at tage selv afsted som ung blondine i Afrika!
  Har I nogle ideer til grupper med andre unge mennesker som jeg kunne rejse sammen med?
  Jeg har undersøgt ms, men de er lidt dyre, og det lyder ikke til at de tager ud og oplever så meget. Så har i andre forslag?

  Kh. Anna

  #3508077
  Anonym Anonym

  Husk at læse udenrigsministeriets rejsevejledninger for Kenya og Tanzania http://www.um.dk/NR/exeres/FDA89A71-56EB-4CBF-BD6B-785933535B45.htm

  Rigtig god tur.

  Mvh. Jesper

  #3508065
  Anonym pøllemis

  Hold da op! Tak skal i have for jeres hurtige svar.
  Det er nogle gode råd i allesammen er kommet med, og jeg tjekker det helt sikkert lige ud.
  I mellemtiden har jeg fået et tilbud om at tage til Nairobi med en teatergruppe fra DK, for så derefter at tage videre med en lokal som er tilknyttet gruppen. Så det tror jeg at jeg gør.
  Har I nogle råd eller advarsler I synes jeg skal have med på turen?

  Hilsen Anna

  #3508088
  Anonym pøllemis

  Tak skal du have.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account