This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3512439
  Anonym tanjahnielsen

  hejsa alle..
  vi er et ungt par som har søgt og søgt efter et par ugers frivilligt arbejde til sómmer… havde kontakt med I-to-I … men ser ud til det koster 10000 kr for 2 uger… har nogen erfaringer med det?
  MEN MEST ER DER NOGLE SOM KAN GIVE OS KONTAKTER, NAVNE, ADR, ERFARING fra frivlligt arb med børn…. vi brænder efter det og har søgt længe.. uha håber nogle kan hjælpe 🙂 flybilletten er bestilt… 🙂

  #3512441
  Anonym Anonym

  Hej!

  Har i kigget gamle indlagt igennem??? Mener at kunne huske at der er en fyr herinde som har boet/arbejdet i Kenya/Afrika… Det er da et forsøg hver!

  Held og lykke
  Marianne

  #3512442
  Anonym Anonym

  Hvad med at kontakte Global contact og forklare dem jeres situation?

  http://www.globalcontact.dk/

  #3512447
  Anonym Anonym

  har gjort begge dele, og der var ikke rigtig noget der kunne hjælpe os. skal være 2 uger og med børn…og ikke snakket med nogen endnu som kan hjælpe desværre. Men tusind tak for hjælpen—:)

  #3512933
  Anonym andersveller@gmail.com

  Jeg rejser til Kenya i Maj måned. Har muligvis kontakt til et børnehjem der kunne være interessant for jer. Skriv hvis det har interesse.

  #3512944
  Anonym Tanja

  vi har heldigvis fundet noget. Vi skal med InspireKenya, til mombassa og arbejde på et børnehjem… glæder os utrolig meget.. og håber inspirekenya blir gode at komme derned med:) nogle som kender det selskab? …. men tak for hjælpen.. det havde været aktuelt hvis vi ikke havde fundet noget.

  #3514980
  Anonym Sofielunau@hotmail.com

  Hei Jeg er meget interesseret i at komme ud og arbejde frivilligt i 2 mdr i sommeren- Til dig der har været på et børnehjem i Kenya, har du nogle kontakter?? Kunne læse fra tidligere at du muligvis havde en kontakt??

  #3514990
  Anonym tanja

  hej hej jeg kender en del kontakter nu, det er mig som lavede indslaget.. jeg vil dog sige at det er med at komme igang hvis skal afsted, mange selsskaber har udsolgt …
  men kik på http://www.inspirekenya.comhttp://www.i-to-i.com….www.utowa.com….
  søg på google og der kommer så mange frem..
  vl sige at inspirekenya, er sådan et fedt selskab, man kan komme på alt lige fra skole, børnehjem, kvindehjem, hospitaler til naturprojekter med dyr eller opbyggelse arbejde.. de har alt..
  de har virkelig styr på det hele, og går meget ud af man ogsp skal have mange oplevelser i landet….)
  vi skal på børnehjem i juli ved mombassa.. glæder os..

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account