This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3514771
  Anonym Anonym

  Hej alle rejselystne!

  Vi er to piger der planlægger en længere jordomrejse, men vi er lidt i tvivl om hvornår vi skal booke billetter til hvert land mht. regntid og klima.

  Nogen der vil hjælpe med regntidsperioder i AU, Borneo og Fiji???

  Og så ville vi gerne høre om der er nogle anbefalinger til hvilke byer der er fede ting at opleve i i AU og NZ (mht. hvor man skal bestille flybiletter til)

  Håber nogle vil hjælpe! På forhånd tak!

  Thaifan

  #3514853
  Anonym Casper Knudsen

  Halløjsa!

  Brug dmi.dk, det er en god kilde til regntider, vejr i det hele taget.

  Jeg har brugt det flittigt, da jeg står over for en jordomrejse til sydamerika, usa og australien, samt fiji og costa rica.

  Ellers er det bare at google den, der skal nok være en hel side et eller andet sted der ude kun med disse informationer 🙂

  #3514921
  Anonym Rasmus P

  Hvad er det i meget gerne vil se i AU?

  Bestiller man billeter til Darwin, kan man begynder med at se Tiwi Island, som er et helt specielt aboriginal samfund. Derefter kan man så tage sig en tur i Kakadu NP (eventuelt med en afstikker til Arnhemland). I Kakadu er der udover fantasktisk natur garanti for at opleve krokodiller og også på den sikre måde. Lige nu er vejret varmt og tørt i Darwin, dette er årstid 1. Årstid 2 er varmt og vådt 🙂

  Fra Darwin kan man tager mod “red centre” med Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta (The Olgas) og Kings Canyon og derfra videre til østkysten mod Cairns/Townsville.

  Eller man kan rejse ned af vestkysten fra Darwin med retning mod Perth, vestkysten har ekstremt fede naturoplevelser, der er tilgengæld meeeget færre mennesker. Broome er vel et af de få steder man kan finde noget der ligner paarty a la østkysten. Det kan nævnes at Broome har en ganske fremragende udendørs biograf, som bestemt er et besøg værd.

  #3514923
  Anonym Rasmus P

  … forsat fra forrige besked:

  Men er i to tøser til fest, farver, party og masser af mennesker så ville jeg begynder med at tage til Cairns, hvorfra man kan komme ud til Great Barrier Reef og dykker, tage på croc cruise, se regnskov og så party for vildt med andre tossede backpackers. Fra Cairns ville jeg så rejse ned af mod Brisbane/Sydney med Greyhound (http://www.greyhound.com.au/) når man så kommer til Townsville kan man beslutte om man vil lage en afstikker til “red centre” eller man bare vil fortsætte.

  Blandt attraktioner på øskysten er blandt andet, Whitsunday Islands, mam booke cruises med katamaran, eller en gammel skonnert (to mastet skip) rundt i denne øgruppe midt i koralrevet (se mere: http://www.whitsundaytourism.com/). Stop i Airlie Beach hvis dette har interesse.

  Fraser Island kommer lidt længere nede af østkysten og er en helt unik ø, der bestemt er et besøg værd rejse der til fra Hervey Bay eller Noosa Heads.

  Dernæst nærmere man sig Brisbane, Blue Mountains og Sydney hvorfra rejse kan forstsætte.

  Nå bare lidt info i må have en rigtig god tur.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account