This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526702
  Anonym Shu Lei Gen

  Start som “Cath” skriver i Kuala Lumpur, og move saa nordpaa til Singapore, Malaysia, Campodia og see saa hvad i har tilbage af tid ! evt Vietnam med slut i Hanoi ( Thailand kan i altid se, naar i blir gamle ! )
  Men som skrevet staar ! Pas paa ikk’ at tag for mange lande paa 2 mnd !!!

  #3526703
  Anonym Knjuvo1

  Tak for de mange svar :o)

  Hvad vil i så anbefalde at se i de lande og hvilke skulle vi vælge?

  #3526704
  Anonym Anonym

  Her er 3 forslag til ruter:
  1 : 2 måneder langs Østkøsten i Australien (i kan nå fra melborne til Cairns) Fed tur

  2: Singapore, igennem malaysia fra syd til nord Thailand
  2 måneder er også passende her:)

  3: Thailand, Cambodia og Vietnam:) her er 2 måneder okay, men i har forholdsvis travlt.

  God tur

  #3526691
  Anonym Knjuvo1

  Er der nogen der vil bruge lidt tid på at hjælpe?
  Min kæreste og jeg planlægger en tur til Østen næste år. Vi har aldrig været i østen. Vi kender derfor intet til afstandene eller hvilke muligheder vi har med vores tidsramme. Vi vil afsted i ca. 2 mdr. fra ca. slutningen af juni til slutningen af august.
  Hvad vil i tro sådan en tur vil koste med mad, overnatning, fly, lommepenge m.m. (hvor man lever sådan i middel levetilstand. Altså ingen dyre hoteller og heller ikke små klamme, ulækre værelser/steder)?
  Vores plan indtil videre er følgende:
  Uge 1: Ankomst Thailand (Fly DK-Bangkok).
  Uge 2: Vietnam og Cambodia. Kommer an på om vi har tid. Vil kun se de store ting-oplevelser/vigtige must see seværdigheder…
  Uge 3: Malaysia -Kuala Lumpur og Singapore (Tage afsted i midten af ugen for at have mere tid til Vietnam og Cambodia)
  Uge 4: Borneo – ud i junglen m.m.
  Uge 5: Austalien – kun øst kysten (vil nok leje bil fra Syd til Nord)
  Uge 6: Australien – kun øst kysten (vil nok leje bil fra Syd til Nord)
  Fly til Fiji øerne – Nadi
  Kan man flyve fra nord Autralien til Fiji-øerne? Eller skal vi syd på igen for at fly ud til Fiji-øerne?
  Uge 7: Fiji øerne – bare slappe af
  Uge 8: Fiji øerne – bare slappe af (Fly hjem til DK)
  Planen er at vi vil slappe meget af de sidste to uger. De andre uger vil vi se en masse af de kendte seværdigheder, store byerne samt få oplevelser/prøve ting. Dog slappe lidt af undervejs. Vi ved ikke om det er en realistisk plan?!
  Har i nogen kommentarer til den rejseplan?
  Det er lidt det vi ved indtil videre… Vi ved ikke hvordan vi vil rejse dernede… Har kun hørt om bus og tog ture mellem Thailand, Vietnam, Cambodia?! Det har vi regnet med at skulle gøre. En del af de oplevelser vi skal have ;o) Det eneste vi har sådan rigtig snakket om, og er ret sikre på, er at leje bil i Australien.
  Hvad vil i anbefalde vi gør de forskellige steder? Vi vil ikke flyve meget mere en det overnævnt (altså booke hjemmefra), da vi vil have muligheden for at ombestemme os dernede og være mere spontane….
  Nogen der har nogle erfaringer, som de vil dele?

  Hjælp, hjælp til mere viden om Østen ;o)

  #3526692
  Anonym Cath

  Hey.
  Pyh blev helt forpustet… Det er godt nok mange lande på 2 måneder! Alle landene er super spændende, både mht natur og kultur, så kun 1 uge hvert sted er synd. Inden I bestemmer jer for en rute så læs rejsebøger og vælg ud. Man kan ikke nå det hele på 2 måneder, medmindre I vil skøjte hen over alle de gode oplevelser.
  I skal også tænke på at det det tager mange kræfter hele tiden at flytte sig. Lufthavne er som udgangspunkt ikke særlig interessante….
  Ang. pris afhænger det helt af hvor I tager hen. Østen koster rundt regnet 5000 kr. pr. mdr. som backpacker. Australien er nok ca. dobbelt så dyr.
  Fly – søg på http://www.momondo.dk for at finde det billigste/bedste og book så direkte på flyselskabets hjemmeside. Drop bookingselskaber som ‘Super-saver’, ‘Travelstart’ m.m. De er go’e nok, men lægger et unødigt gebyr oven i prisen.
  Go’ fornøjelse med planlægning.

  #3526693
  Anonym Cath

  Nå ja – lige en ting til. http://www.airasia.com er en billig og hurtig måde at ‘hoppe’ rundt i Østen på. Air Asia har hovedsæde i Kuala Lumpur, så det er et godt udgangspunkt. De har vist også et par destinationer i Australien.

  #3526694
  Anonym Anonym

  Jeg giver Cath ret. Det lyder af rigtig mange lande på 2 måneder. Hvorfor ikke udvælge de mest interessante lande, og så få mere ud af dem hver især. 1 uge i hvert land er ikke meget, og slet ikke når der også går en del tur med transport fra sted til sted. Hvis I også vil slappe af indimellem, skal I i hvert fald overveje seriøst, om I ikke skulle skære ned på antallet af lande eller reservere noget mere tid til det hele! I mine øjne er planen ret urealistisk.

  #3526695
  Anonym Anonym

  “går en del TID med transport” skulle der have stået.

  #3526774
  Anonym Stine

  Jeg bliver desværre nødt til at give de andre ret, det er utrolig mange land til meget kort tid.

  Jeg var afsted i 4 måneder og skulle have besøgt Thailand, Cambodja, Vietnam og Laos. Da der var gået 2 måneder måtte vi droppe Laos, da vi ikke følte vi havde tid til det. Der er så meget at se i de forskellige lande at det ville være synd at skynde sig igennem dem.

  Jeg vil helt klart anbefale jer Thailand, Cambodja og Vietnam, som er 3 fede lande og som er meget nemme at rejse rundt i. 🙂

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account