This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3530567
  Anonym Bornholmeren

  Hej herinde, håber I kan give os nogle gode råd med på vejen.

  Vi er et kærestepar, der skal på langtidsrejse for første gang.
  Vi har rejst mange steder, men dog ikke i Asien før, så vi har ingen idéer angående priser.

  Vi rejser d. 5/1-2010 til Indien, Delhi og har billet hjem fra Bangkok d. 1/3-2010.
  I Delhi skal vi være et par dage før vi tager på rundtur med Kilroytravels. Rundturen varer i 21 dage og slutter d. 31/1 i Kochi.
  Kilroy anbefaler at have 225 $ pr. person til mad på turen, men vi kan ikke forestille os at det er nok.
  I vores budget har vi derfor fordoblet det til 550 $. Er det nok? Det skal siges at mad ikke er inkluderet på rundturen, kun transport og overnatning.

  Efter rundturen i Indien vil vi gerne videre til Kina. Vi skal derfor finde et fly fra Indien, helst fra Kochi, til Kina, da vi ellers ikke kan få vores visa i orden (vi har snakket med den indiske ambassade).
  – Hvor finder vi billetter fra Kochi til evt. Beijing?

  Hvis vi forestiller os, at det kun er muligt at ankomme i Beijing d. 4/2, vil vi gerne være der til d. 16. ca. På den måde er det også muligt at opleve det Kinesiske nytår d. 14. februar?
  Vi har dog hørt at det er meget besværligt at komme rundt i Kina omkring nytåret, er dette sandt? Holder alle virkelig fri? Hvad så med mad?

  Derefter skal vi til Thailand og slappe lidt af. Endnu engang har vi så brug for flybilletter…
  Det skal være i nærheden af Bangkok, for vi vil gerne være helt sikre på at komme hjem igen 

  Efter rundturen, hvad skal vi så regne med at bruge i omkostninger?
  Vi har regnet følgende ud:
  35 dage x 200 (evt. overnatningspris) = 7000.-
  35 dage x 250 (evt. madomkostninger) = 8750.-
  = 15750 kr.
  Er dette sandsynligt?

  Håber i vil hjælpe os med de forskellige spørgsmål i teksten. Flybilletter, priser, gode råd generelt.

  Mvh. De to spændte Bornholmere

  #3530578
  Anonym Anonym

  Hej med Jer

  Lyder fedt med Jeres tur, nyd det.

  Mht flybilletterne, så prøv at se om i kan finde nogle billige billetter via momondo.dk. Man kan ikke købe billetterne på momondo, men man bliver guided hen til den hjemmeside hvor man kan. I skal helt sikkert regne med minimum 1 mellemlanding fra Cochin, og måske 2. Overvej evt at flyve fra Mumbai, da der er meget bedre forbindelser der. Hør evt Kilroy hvad de kan lave af billetter mellem de 2 byer.

  Det er super billigt at leve i Indien, maden koster ingenting, så Kilroys beløb er nok ikke helt forkert, men det er selvfølgelig altid godt at have lidt ekstra med.

  Mht det kinesiske nytår, så skal i nok forvente det der er mest påvirket af det er transport netværket, dvs tog, fly, busser osv, da folk rejser meget rundt til familie under det kinesiske nytår. Så hvis i har planer om at rejse lange stræk på det tidspunkt, er det måske en god ide at købe flybilletter eller hvad i nu skal i god tid. I skal nok få mad osv 🙂

  Mht Jeres budget, der er det meget svært at vejlede, men umiddelbart ser det fint ud. Husk dog at have lidt backup penge, for lige pludselig vil man på en eller anden fed tur man ikke havde planlagt, og det er så surt ikke at have nok penge med.

  #3530635
  Anonym thomas

  prøv sta travel de kunne slå alle andre priser, både i england ,tyskland og sverige ,dk

  #3530626
  Anonym juliedk

  Hej,
  AirAsia.com kan anbefales mht køb af billige flybilletter. På hjemmesiden kan I også booke fly + hotel samlet ganske billigt! Husk at det skal gøre senest en uge før I ønsker at flyve.
  Mht Thailand og Bangkok, så kan Hua Hin anbefales, hvilket ligger i nærheden af Bangkok.(Fly til Phuket er dog også ganske billigt, ca. 2-3.000 baht og der er en 10-12 afgange om dagen)
  Priserne på hotel varierer meget, alt efter standard, men ligger vel på en 2.000-12.000 thai baht per nat, ofte inklusiv morgenmad. Men eftersom I kommer i højsæsonen, så er det en god idé evt at bestille hotel på forhånd, i allefald hvis det er ferie-hotellerne i ønsker at bo på i Thailand.
  God rejse.
  Mvh Julie

  #3530705
   GCT

  Mht. Kina, så er det helt rigtigt at mange ting lukker ned i nytårsperioden. Kineserne rejser hjem til familien i den periode, og derfor kan det være næsten umuligt at få togbilletter. Desuden sker der ikke ret meget i den periode, da de større byer vil virke en anelse “døde”. Men… det er ikke umuligt at komme rundt, og det er bestemt bedre end både 1/5 og 1/10. 14/2, dagen hvor det hele starter, vil være en sjov dag for jer hvis I sørger for at befinde jer et sted hvor der vil være mennesker, f.eks. i en park eller nær et torv eller lignende. Glem Tiananmen i Beijing, The Bund i Shanghai og den slags, I får ikke lov til at komme i nærheden af den slags steder.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account