This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526624
  Anonym Majken og Bjørn

  I forbindelse med vores kommende rejse vil vi gerne lave en hjemmeside, så familie og venner kan følge med i, hvad vi laver. Vi har dog ingen erfaringer med at lave en sådan, så gode råd modtages gerne.

  Vi vil helt klart uploade billeder til hjemmeside, så det kræver vel en masse plads?
  Hvor laver vi bedst en hjemmeside, så den opfylder de behov, vi måtte have under rejsen?

  Mvh

  #3526628
  Anonym Rosa H

  Hejsa
  Ved ikke selv noget om at lave sin egen hjemmeside men der findes en hjemmeside der hedder http://www.travellog.dk Det er en side hvor du kan oprette dig som bruger (det er gratis) og under din rejse kan du gå ind og skrive om dine rejseberetninger, uploade billeder og videoer. Dette er godt nok en side som alle kan gå ind og kigge på. Siden er delt op i verdensdele og lande så det er nemt at finde rundt og finde en bestemt beretning. Jeg bruger den selv til at få inspiration til hvad jeg skal ud og opleve på min egen rejse.
  God fornøjelse
  Rosa

  #3527024
  Anonym Anonym

  Der findes rigtig mange hjemmesider, hvor man kan oprette sin egen rejseblog. Det er nemt, da der nærmest allerede er lavet “skabeloner”, og du kan fx skrive indlæg, oploade billeder og videoer, og venner og familie kan skrive kommentarer/små beskeder.
  Søg på “rejseblog” på Google – så kommer der en masse frem. Jeg synes især godt om http://www.kilroyblogs.dk.

  #3527098
  Anonym Carsten

  Hej

  Jeg har gode erfaringer med kilroys blogsystem på kilroyblogs.dk. Det er rigtig nemt at loade billeder og skrive historier og der er også indbygget google maps så familien kan se præcis hvor man rejser.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account