This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3709258
  Anonym Marie

  Hej

  Jeg har sammen med min veninde planlagt en lidt over5 måneders rejse. Der er gået lidt over en måned nu – og min veninde fik en kæreste inden vi tog på rejsen. Han har slået op med hende, da han synes det er for hårdt og egentlig gerne vil have hende hjem før tid. Hun har grædt og ikke været til stede i over en uge nu. Vi sidder på Bali (selvfølgelig i regntid) og har besluttet at tage til Filippinerne før tid. Hele denne uge har været Mehet meget svær for os begge! Jeg er begyndt at savne hjem helt voldsomt og vi prøver egentlig bare at få dagene til at gå. Hvad skal jeg gøre? Nogle gode råd? Jeg overvejer, at sige til hende at hun skal rejse hjem. Men kan egentlig ikke få mig selv til at rejse rundt helt alene? Og desuden virker det hele enormt uoverskueligt lige nu.

  #3709261
  Anonym Tine H

  Det lyder til at I lige trænger til lidt forkælelse! Tag en dag, hvor I ikke tænker på penge men gør alt det, som I lige synes I har brug for. Er det starbucks og vestligt mad, massage eller whatever I lige trænger til, så bare gør det. Det gør jeg altid når det hele er lidt uoverskueligt. Prøv at tænk tilbage på tiden før den sidste uge, var det ikke fedt? Hvis ikke, så overvej hvorfor og tænk over hvilke nogle ændringer der skal til før at det bliver fedt. Skal I ud og opleve mere, skal I tættere på de lokale, skal I have en bytur eller hvad, det må I selv finde ud af.

  Jeg tror, at du må prøve at hanke op i hende. Mind hende om de fede oplevelser som I havde planlagt. Det er okay, at have rejsetid, hvor det hele ikke er lige sjovt, men så må man prøve at gøre hvad man kan for at hanke op i sig selv/hinanden 🙂 Evt planlæg en dag fyldt med sjove aktiviteter for hende, så kan det være at hun glemmer kærestesorgerne lidt. Drop evt kontakten hjemtil, hvis det er noget af det, som gør hende ked af det.

  Ellers kan det være, at du skal rejse alene. Det er selvfølgelig ikke det fedeste, når det ikke er det som du havde regnet med fra starten af, men er det ikke bedre end ingen rejse? Jeg har en masse tips til at rejse alene lige her: https://aworldofbackpacking.com/rejs-alene-backpacker/

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account