This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3530497
  Anonym Malene_B

  Hej.

  Er der nogen der har erfaring med Hoteller og hostels i hhv Buenos Aires og Rio?
  Hvis man vælger den billige løsning med et hostel, kan man så finde nogle der stadig er pæne med eget bad og toilet på et dobbeltværelse, eller skal man booke hotel for at få en okay standart?

  Kan i evt anbefale gode hoteller eller hostels?

  På forhånd tak =)

  #3530717
  Anonym Daniel

  Skal selv til rio 4/1-10 og planlægger helt sikkert at bo på hostel. Har kun hørt godt om de fleste og der er helt sikkert penge at spare på at bo på hostel:) på hostels kan du slippe alt imellem 130,- -400,- kroner pr nat pr person. på hoteller ligger det mere oppe i de 700,- pr nat. så hvis man kan klare sig uden den “store” luksus skal man helt sikkert vælge hostels da man også kan lære en masse mennesker at kende. Du kan kigger på kilroy.dk under hostels i rio eller at-rejse-er-at-leve.dk der også kommer med en masse forslag

  Håber du finder ud af det og god tur !

  Daniel

  #3531124
  Anonym Dennisbager

  Man kan også bare møde op og kigge lidt på hvilke værelser de har. Der er sjældent udsolgt og det er altid muligt at handle om prisen når man står der. Den mulighed har man ikke når man først har booket i forvejen. Vi har rejst i flere år nu og har aldrig haft problemer med at finde overnatning til en familie på 5.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account