This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502983
  Anonym Frederikke

  Hej! Mig og min veninde skal til Thailand d. 31 januar 06, og vi starter i Bangkok hvor vi skal bo i ca. 5 dage inden vi bevæger os videre. I disse 5 dage vil vi gerne bo i Backpacker street (Khao San Road), og i den forbindelse vil jeg høre om der er nogen af jer som kan anbefale et sted at bo i denne gade? Jeg har været på nettet, og der er jo en del steder man kan bo, men ikke ret mange steder hvor der er mulighed for at se billeder? Det skal selvfølgelig være billigt, men helst ikke alt for usselt:)
  Håber du kan hjælpe!Mvh. Frederikke

  #3502984
  Anonym Jesper Jensen

  Hej Frederikke

  Det er ikke umiddelbart nogen grund til at beslutte jer inden i når frem – der er masser af overnatningssteder i Khao San Road og de omliggende gader.

  Spørg når i kommer frem – det er sikkert den bedste løsning.

  Jeg har været der flere gang og boet på flere forskellige steder – alle har været i orden.

  #3502985
  Anonym rmk

  Jeg vil give Jesper ret. Der er ingen grund til at tænke på det allerede nu. Men jeg vil foreslå at i ikke bor ud til gaden…det er umuligt at sove der. Find et guesthuose i en af de små sidegader, det bliver i gladere for.

  #3502990
  Anonym rmk

  Hov ja forresten. Prøv at se på Soi Rambutri (ram buttri). det er skide hyggelig derovre. Lidt tættere på floden ca 2 min fra khao san road. Gos tur.

  #3503368
  Anonym jalte ozo

  et nyt hotel som hedder new siam 2 lige ved kao san. rent og nyt med swimmingpool. prisen er ca 700-800 pr. nat men det er det værd -hvis du ikke gider en backpacker svedekasse.

  #3503450
  Anonym Johan

  Soi Rambutri er helt klart at anbefale. Gaden minder utrolig meget om Khao San Road, men den er dog en smule mindre cirkus-agtig. Som de andre også siger er der ingen grund til at bestemme sig på forhånd, da der er så mange fine steder…

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account