This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540191
  Anonym Anonym

  da jeg har en filipinsk kærste der vil købe en uddannelse i filipinerne som medicin studerende, for at kunne bruge sin nuværende uddannelse i andre lande end filipinerne, vil jeg hører om der er nogen der ved hvad det koster om året for denne medicin licens.

  #3540204
  Anonym Magnus, medicinstuderende

  Den licens, du nævner, findes ikke.

  En medicinuddannelse giver typisk ret til at arbejde som læge i det land, hvor man tager uddannelsen. I USA f.eks. giver den dog kun ret til at arbejde i den stat, hvor uddannelsen tages. Derfor giver en medicinuddannelse som udgangspunkt kun ret til at arbejde på Filippinerne.

  I nogle lande skal man bestå en national eksamen for at kunne arbejde som udenlandsk læge, i andre lande kigger de knap på ens papirer.

  Måske kan Foreningen Af Danske Lægestuderende (FADL) hjælpe dig: tlf. 3520 0250.

  Ellers snak med Lægeforeningen: 35 44 85 00.

  Vær forsigtig med at sende penge til Filippinerne, og forvent ikke at dine penge bliver brugt til det, som du har aftalt med din kæreste. Hvis du alligevel sender penge, så send små portioner af gangen, og ikke mere end du har råd til at miste.

  En hurtig Googlesøgning på f.eks. Philippines, girlfriend, money og scam giver dig en ide om omfanget af udenlandske fyre, der bliver snydt af filippinske piger…

  #3540268
  Anonym Anonym

  Selv tak…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account