This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3538611
  Anonym HeidiZ

  Vi har en mellemlanding i Dubai, hvilket giver os omkring 6 timer (efter noget søvn), inden vi skal chekke ind på flyet. Hvad kan vi få tiden til at gå med, nær lufthavnen? Vores hotel (Holiday inn Ekspress terminal 3) har desværre ikke pool – ellers havde vi nok bare dovnet ved den 😉
  Shopping vil vi helst vente med.

  Nogle forslag? Vi har desuden 2 hele dage i Dubai på hjemturen, der har vi indtil videre planlagt Ferrari World samt den store moskée i Abu Dhabi, Burj Khalifa og deres store outlet sale. Nogle som kan anbefale en god restaurent som er til at betale for to unge mennesker? Vi har overvejet brunch på det 7 stjernet hotel, det er til at betale for os, men der er jo rammadan (august), så ved ikke om det kan lade sig gøre. Men en god restaurent til aftensmad, modtages gerne 🙂

  Hilsen Heidi

  #3538612
  Anonym HeidiZ

  Forresten nogle som ved, om der går noget Metro/tog eller bus (med AC 😉 ) fra Abu Dhabi til Dubai?

  #3538613
  Anonym Thaysen

  Hej.
  Der kører fine AC busser fra Dubai til Abu Dhabi og retur. De kører fra den store busstation Al Ghabiba i bydelen Bur Dubai.. De kører fra tidlig morgen til sent aften og koster næsten ingenting.. De kører når bussen er fuld, ca. hvert kvarter..

  Der sker ikke noget i gå afstand fra lufthavnen, men der kører metro fra lufthavnen, alternativt taxi, ligemeget hvilken, kommer i hurtigt rundt.. Tættest på lufthavnen ligger den gamle bydel Deidra, her kan i opleve fiske/grøntsags markedet, tage en sejltur på Dubai Creek, og ellers bare opleve bydelen..
  Men på seks timer kan i også tage metroen til Burj Kalifa.. Eller tage metroen videre ud til Dubai Marina (The Walk) hvor der også er en fin strand.. Under alle omstændigheder bør i under en af jeres ophold i Dubai tage en tur herud.. Her kan i også tage en sejltur rundt i marinaen, ud forbi Jumeriah Palm og Burj Al Arab.. De bygger stadig som sindsyge i området omkring marinaen, husk kamera!!!

  Dubai har alt indenfor restauranter, og de ligger overalt! så det er svært at nævne en, kommer an på om i er til cafe, Indisk, Pakistansk, Michelin, Pizza, McD. You name it, Dubai har det!
  Fantastisk by!

  #3538626
  Anonym HeidiZ

  Tak for svar, Thaysen 🙂

  Vi vil gerne op i Burj Kalifa om aftenen, tror det er flottest – venter bare på vi kan få lov til at købe biletter:)

  Det var forresten en god idé med sejlturen, men ved ikke om det bliver for varmt? Og om man evt. ville kunne gøre det efter solnedgang? Vi var i Dubai et par dage sidste år i August og det var bare for varmt til at man rigtig kunne gå rundt uden at være ved at omkomme af varme.

  Ang restauranter, så må det gerne være noget Europæisk, altså hvor man kan få en god steak eller noget i detn stil. Men må også gerne være noget anderledes mad. Men vi skal 3 uger til Sri Lanka, så det skal nok ikke være indisk/pakistansk og i den stil 😉

  #3538628
  Anonym Thaysen

  Det er vist flot ligemeget hvornår på dagen i tager op i Burj Kalifa!! Jeg var oppe i den om middagen.. Men en god ide at tage ud til den om aftenen, een gang i timen efter mørkets frembrud (da jeg var der kl 19:30, 20:30, 21:30) er der et imponerende vand/lys/lyd show ved den lille kunstige anlagte sø foran Burj Kalifa! Virkelig flot!
  Langt de fleste vestlige/europæiske restauranter ligger ude ved marinaen, de ligger side om side, jeg spiste bl.a. på en italiensk, hvilket var udemærket, dog ingen anelse om hvad den hed.. Man skulle tro man var på South Beach Miami og ikke i mellemøsten når man bevæger sig rundt ude i marinaen..
  Hvis det er i sommer halvåret i skal dertil er det vist møg varmt ligemeget hvad i laver, men så får i da lidt vind i håret til at tage det værste.. Det er gule speedbåde man sejler i, turene tar fra en halv til halvanden time, afhængig af hvor langt omkring man vil.. Mener de sidste sejlede sidst på eftermiddagen..

  #3538655
  Anonym HeidiZ

  Ja, udsigten er sikker flot. Sidste år fløj vi ind over Dubai da det var mørkt og det var bare SÅ flot med alt det lys fra bygninger osv., det vil jeg gerne prøve at opleve fra Kalifa :o)

  Vi så også springvandet/showet sidste år, det var så flot. Det håber jeg vi når at se igen i år. Man bliver jo lidt afhængig af Dubai ;o)

  Vi prøver at bevæge os ned til Marinaen, kunne jo evt. spise efter sejlturen hvis vi lige kunne få det til at passe.

  Tak for dine forslag 🙂

  #3538672
  Anonym Amanda

  Hejsa heidiZ..
  jeres rejse lyder spændene..
  Har lige nogen spørgsmål:
  Hvor langtid er i afsted?, og hvor skal i hen af, og hvad har i givet for rejsen og hvad har i købt den genmen. 🙂
  Og er det hotel eller ”vandrerhjem” 🙂
  mvh.

  #3538698
  Anonym HeidiZ

  Hejsa Amanda,
  Vi tager til Dubai i forbindelse med anden rejse, vi har nemlig købt flybillet fra Hamborg til Dubai hvorfra vi så skal videre. Vi blev så enige om at tage 2,5 dage (2 overnatninger) i Dubai på hjemturen. Vi har givet 3200 tur/retur med KLM, det er rimelig billigt synes jeg. Flyveturen tager ca. 7 timer. Men der er også Emirates, hos dem kan du sikkert også finde en billig billet, der var dog ikke på det tidspunkt vi bestilte.

  Vi skal bo på Hotel – har faktisk bestilt på Hilton, mener vi har betalt 700 kr pr. overnatning med morgenmad. Det er et 5*, så rimelig fornuftig pris. Men vil godt tro i vil kunne finde til omkring 200 kr pr. overnatning, men selvfølgelig afhængig af, hvornår I vil afsted.

  Men Dubai har en masse at byde på, men vil sige max. 10 dage i Dubai (med besøg i Abu Dhabi). Så har man tid til strand/pool/afslapning og se de seværdigheder der er.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account