This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540421
  Anonym Anonym

  Hej. Vi er to fyre på 23 år der har tænkt os at tage en backpacking tur gennem central/sydamerika. Vi er ikke helt sat på hvor længe vi bliver, det afhænger vist mest af budgettet. Satset på mindst 3 måneder.

  Min ven tager afsted til til et spanskkursus/dykkercertifikat i Peru i midt-januar, hvorefter jeg mødes op med ham en måned senere (midt-februar).

  Midt spørgsmål er, hvor bør vi starte? Starte i centralamerika og arbejde os sydpå? eller omvendt?

  Nu tænker jeg mest på klimaet. Vi vil gerne undgå regnsæsoner. Så vidt jeg kan se er der regnsæson fra ca. midt april i centralamerika. Derfor er min tanke, at hvis man vil undgå regn, så er det bedst at starte i mellemamerika, og arbejde sig sydpå?
  Hvordan er vejret i sydamerika ved maj-juli?

  Er der eller nogen der kender et kontor man kan ringe til og snakke med nogen om disse ting?

  Og til sidst, hvor bestiller man typisk sine flybilletter til disse rejser? Er de billige internet shops gode nok? eller bør man købe fra de mere sikre rejsebereauer? Da vi ikke er helt sikre på hvornår vi vil hjem, kunne vi tænke os at købe billetter der let kan ændres, er dette et problem?

  For forhånd tak 🙂
  Bjarki & Hilmar

  #3540429
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hola.
  jeg flöj ind til mexico og hjem fra rio brasilien og jeg rejste hele vejen igennem central Amerika, flöj til colombia, vider til venuzuela og brasilen.Hvis i har mulighed for at göre det samme gör det, kanon tur, men i skal bruge seks til otte månder,
  Anden tur fra rio til peru overland , min plan var at flyv fra peru til panama og rejse mod mexicio og hjem til Dk , men flöj hjem fra peru, efter lang tides rejse.husk bolivia og Amazona i bolivia, super godt og billige,Hvis var jer ville jeg flyve fra peru til panama og rejse alle otte lande i central Amerika og flyve hjem fra mexico,hasta luego, i for en kanon oplevelse,lars

  #3540576
  Anonym Anonym

  Hej
  Snak med fx kilroy eller jysk eller sta eller et andet rejsebureau der specialiserer sig i flybilletter til studerende og unge under 26 – så kan i sikkert få en god deal mht til udrejse/hjemrejse fra forskellige byer og meget fleksible billetter.

  Personligt bruger jeg momondo til at finde de billigste billetter, men kun når jeg ved præcis hvor og hvornår jeg vil rejse fra.

  Jeg har kun selv været i venezuela og brasilien i sydamerika, hvis i kan nå det vil en rute fra peru gennem bolivia, chile, argentina og op gennem det sydlige brasilien med slut i rio være seriøst fed!

  #3540577
  Anonym Anonym

  P.S. vi landede i Rio i midt april og rejste rundt i 2 måneder til midt juni og havde ingen regntidsproblemer på ruten rio-caracas.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account