Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3647880
  Anonym Jacob_Andersen

  Hej alle!

  Jeg er ved at planlægge min første backpackertur til Asien/Australien/New Zealand, og derfor vil jeg gerne vide, præcis hvilke områder man bare skal til i de forskellige lande. Og hvilke specifikke områder/byer er der mange unge mennesker og dermed fest og farver?

  På forhånd tak! 🙂

  Jacob

  #3647896
  Anonym Ahlborn

  Hej Jacob

  Jeg har kun været I Australien, New Zealand og Borneo. Borneo var ikke et sted med fest og farver. Enormt spændende, og masser at se og lave, men gem festerne til et andet sted.

  Hele Australiens østkyst er et mekka for backpackere og der er rig mulighed for fester på i baren på hostels og generelt på barer og diskoteker. Der er et enormt liv og mange unge backpackere. Det lyder som om det vil passe godt til det du søger, og der er selvsagt enormt meget at se og opleve (Whitsundays er et must).

  På New Zealand er Specielt Queenstown et sted med gang i. Igen mange unge backpackere og ekstremsportens og adrenalinhunters’ hovedstad. Der er fart på, og det er generelt bare røv fedt at tage ud og feste igennem efter man har overvundet sin frygt og sprunget et bungy jump eller lignende når man er høj på adrenalin 🙂

  Håber det kunne bruges

  God tur

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account