This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540727
  Anonym Claus

  et par tusinde vil kunne gøre det 🙂

  Nej pjat. Det er altid godt at have lidt at starte med, jeg vil sige 500, men I skal jo også huske at gemme lidt nødpenge. Det vil sige en 100 USD i små sedler, som I gemmer forskellige steder i rygsæk og på jer selv.

  Disse penge må KUN bruges, hvis der opstår en situation, hvor I er totalt blanket af. Ved tyveri, hvis det kort strejker osv.

  Husk at det koster jo også lidt at hæve på kortet, min. 30,- + et eller andet gebyr.

  Men sørg for at have mindst to forskellige korttyper med, en mulighed kunne være et Visa Electron, som man kan hæve større beløb fra end et alm Visa-Dankort.

  Og så er det jo muligt at tanke lidt USD i de enkelte lande, inden at I rejser videre. Så I skal ikke have for mange kontanter med.
  Forsikringen dækker ikke tabte kontanter.

  Hvis uheldet er ude, kan I få overført penge via Western Union. Det er ikke gratis, men langt den nemmeste og hurtigste mulighed. Det kræver dog, at man har penge til at betale en tlf til DK. Pas derfor godt på nødpengene.

  mvh
  Claus

  #3540723
  Anonym Jaron-Kathrine

  Hej igen:)
  Som vores rejse kommer tættere på bliver spørgsmålene og småtingene vi skal have styr på også flere. Nu er vi kommet til spørgsmålet om hvor mange kontanter vi skal have med.
  Vi skal til Indien, New Zealand, Fiji og Sydamerika i i alt 4 måneder. Hvor mange kontanter skal vi have med hjemme fra?
  Vi har visa-kort med, som vi regner med at bruge hvor det er muligt.
  Mange hilsner Jaron og Kathrine.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account