Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2854) in /var/www/backpackerplanet.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/login.php on line 418
Hvor meget kan vi nå ?? | Backpacker Planet

This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536592
  Anonym FrankO

  Hej.

  Mig og en kammerat overvejer at tage til sydøstasien i 3-4 måneder, det er vores første tur, så vi ved ikke så meget. Hvor meget kan vi nå på sådan en tur? og hvilke lande er gode at rejse i med en masse oplevelser og ting at se? Vi vil gerne se natur og dyr, vi er ikke så meget til storbylivet.

  På forhånd tak.

  #3536593
  Anonym FrankO

  Vi vakler lidt i mellem at tage til Australien eller sydøstasien. Hvilket sted ville være fedest at tage hen og hvor vil vi opleve mest ?

  #3536595
  Anonym DanielJohansen

  Det er et meget åbent spørgsmål du stiller så du får måske mange forskellige svar..

  Jeg har en idé om at du i hvert fald skal bruge en aktiv måned på at få et godt indblik i et land, og i de fleste tilfælde omkring tre måneder for at dække et land sådan rub og stub:)

  Hvilke naturoplevelser søger i? Vil i trække på vulkaner, klatre op ad bjerge, lave lejr i junglen eller måske svømme med hajer? Hajerne kan du eksempelvis finde begge steder, men hvis du vil opleve junglen er malaysisk Borneo måske mere oplagt end Australien. Det er svært at give et konkret svar. I Sydamerika er der også fantastiske naturoplevelser, og uden overhovedet at kunne sammenligne de tre ting vil jeg godt vove påstand, at du som minimum kan få en lige så stor oplevelser her. Selvfølgelig skal Afrika også nævnes med lande som f.eks. Tanzania, Kenya og Uganda som meget oplagt i forhold til hvad du nævner.

  Det man kan sige om sydøstasien i forhold til Australien er, at førstnævnte er væsentligt billigere på langt de fleste (hvis ikke alle) punkter. Først og fremmest er det noget billigere, at komme dertil, leveomkostninger er billigere og ligeså er turene. Det afspejler selvfølgelig også levestandarden og ‘kvaliteten’ – hvis man kan sige det – af hvad du får. Forstået på den måde at du måske sidder i en mere behagelig bus i Australien end du gør i Indonesien. Uden på nogen måde at neglicere kulturen i Australien, er det måske et større kulturchok at besøge et land i sydøstasien – hvilket for mig er en stor del af det, at rejse. Alt sammen er selvfølgelig helt subjektivt og andre vil have en helt anden mening.

  Jeg vil meget gerne forsøge at svare bedre hvis det ikke er hvad du havde regnet med, eller du kan specificere yderligere hvad det er du søger:) God tur uanset hvad i beslutter jer for:)

  #3536601
  Anonym Perry Dahl Christensen (send_flere_penge@hotmail.com)

  Enig med Daniel.
  Valget AUS vs Asien må i væsentligt omfang afhænge af budgettet.
  Vælger I sydøstasien vil jeg nævne følgende (har ikke været i Indonesien, hvorfor ingen destinationer herfra er nævnt):
  – Angkor Wat – Cambodia. (imponerende ruiner)
  – Sapa – Vietnam (trekking eller off the beaten track motorbike-tour)
  – Halong Bay – Vietnam (Cruise med Junk bland kalkstensformationer
  – Muang Ngoi – Laos (Fed afsidesliggende oase i smukke omgivelser)
  – Gibbon Experience – Laos (drengerøv: ziplines og hytter i træerne)
  – Hoi An – Vietnam (Hyggelig tidl. fiskerby m. mulighed for billigt tøj)
  – Koh Tao (dykkercertifikat)
  – Similan øerne (liveaboard: hajer, mantarays etc.)
  – Mt. Kinabalu (bjergtrekking, Malaysisk Borneo)
  – Sipadan (spektakulær dykning, Malaysisk Borneo. Vil anbefale at I har et AOW til denne destination eller flere dyk end blot det I har fået ifm. OW).
  – Danum Valley (Regnskov, red leaf monkeys og Orangutan – malaysisk borneo)
  – Mulu NP (Pinnacles, grotter, regnskov – Malaysisk Borneo)
  – Brunei (mærkeligt land, besøg værd hvis I er på mal. Borneo)
  – Kinabatangan (Orangutan, Proboscis, Gibbon, mm., mal. Borneo)
  – Sepilok (Orangutan rehabilitation center, Mal. Borneo)
  – Semonggoh (Orangutan rehab. bedre end Sepilok IMO, Mal. Borneo)
  – Kuala Lumpur (Petronas Towers, Shopping, Tower, Walk-in avery)

  Der er meget mere end det, men det her er gode bud på aktiviteter.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account