This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3529192
  Anonym Busterlarsen

  Hej alle sammen.
  Vi er to der meget gerne vil ud og rejse næste år, nu er problemet blot hvor vi skal rejse hen. Vi har selvfølgelig gjort os nogle tanker og idéer, men hvordan indkredser vi vores valg, i de tusinder af muligheder?
  Vi har ikke megen rejseerfaring, hvilket også må være med i beslutningerne.

  #3529193
  Anonym Rasmus

  Det er en umulig beslutning!!! Jo flere gange man rejser jo mere føler man at man mangler at se..!!
  Men det kommer meget an på hvor lang tid i har at gøre med.. For hvis man eks skal nå hele sydamerika på 2 måneder så bliver det for stresset…
  Hvis det er 2 måneder kan jeg varmt anbefale Mellemamerika (Guatemala klart et must), eller Sydøstasien.. Begge steder er nemme at rejse rundt i!!!
  Hvis der er længere tid til rådighed kan der altid sættes flere lande på eller prøve kræfter med Sydamerika…
  Iran kan man sagtens bruge en måned i!!!
  Men ja… alle steder har noget forskelligt så man skal nok finde ud af om det er strand-kultur-sprog-fester-jungle-bjerge?? eller hvad man er mest til og så vurdere derfra.

  #3529195
   comeawaywithme

  Ja, det afhænger jo som sagt en del af jeres tidsplan, kommer I frem med den er det nemmere at vejlede jer. Desuden afhænger de meget af hvad I gerne vil se og opleve på jeres rejse. Fremmed kultur – trekking – fest og ballade – strand – storby – dykning – jungle – regnskov – wildlife – osv osv. Og så kommer det også lidt an på jeres budget, da der prismæssigt er meget stor forskel på feks Asien og Australien. En kombination af de ting vil nok kunne give et mere præcist prej om hvor I skal hen.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account