Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526928
  Anonym the dreamer

  Hej.. jeg er i gang med at se på en rejse til Indien, og skal nok både være i nord og syd..
  Hvornår bør man besøge de steder?
  evt. nogen der har nogle gode oplevelser med at rejse rundt i det sydlige, og sri lanka?
  hvor meget skal man regne med man bruger, når man rejser som backpacker? håber der er nogen der kan hjælpe, og hvis der er nogen der har andre gode råd aå sig endelig til..

  jesper

  #3526966
  Anonym Christina Olsen

  Hejsa
  Jeg var i Indien i en måned sidst på på netop denne årstid og det var en smaddergod periode. Regnen er ovre og det er stadig ikke for varmt. Så ja, november er en fin måned. Ellers tjek DMI, hvor du kan se vejret året rundt i forskellige byer (både nord og syd).
  Som Backpacker i Indien kan man gøre det meget billigt – men det kommer jo meget an på, hvordan du vælger at leve. Overnatning kan sagtnes fås for 20 kr og maden er også billig, især hvis du vælger at leve som de lokale, og spiser de samme steder.
  Enkle ting koster mere, når man er udlænding – fx at komme ind og se Taj Mahaj og når du skal ind i templer. Men stadig billigt, og der er rigtig meget firmaer, der kan hjælpe dig med at arrangere. Vi kørte selv rigtig meget i bus (turistbusser, hvor der primært kun var indere med)- En lidt hård måde at rejse på, men til gengæld fik vi ses en masse og det var meget billigt!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account