This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524531
  Anonym pil&caro

  hejsa med jer alle
  vi er to piger der i august vil ud og se lidt af verdenen. vi har før været i sydøstasien og vil nu opleve noget andet. vi har tænkt på sydamerika, men har set at steder som peru og bolivia er rimelig kolde i august.. så tænkte vi på cuba eller andre steder i caribien – eller evt venezuela? er der nogle der kan give os nogle gode råd – vi er rimelig åbne, men vil gerne have lidt varme, kulturelle oplevelser, “ægthed”, og os lidt møde med andre unge.. håber meget i kan hjælpe 🙂
  mange hilsener pil og caroline

  #3524553
  Anonym Jesper Jensen

  Jeg ville vælge at tage til Mellemamerika – lande som Belize, Guatemala og Costa Rica byder på fantastiske oplevelser. Specielt naturen er fantastisk.

  Uanset om i vælger Cuba eller Mellemamerika ankommer i midt i regntiden, det skal dog ikke afskrække jer.

  #3525041
  Anonym Mie

  Jeg var i Peru Bolivia og Agentina fra September til December. og vil helt klart anbefale Peru, nej der ik så varmt lidt ligesom i DK, men et bedere land skal man lede længe efter. Bolivia var meget varmt i den periode. Men selvfølgelig hvis i går efter varme så er det ik Peru i skal vælge, men byen Cusco er en fed by og selvfølgelig skal man op og se machu picchu. Lige meget hvad i vælger så go tur.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account