This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524531
  Anonym pil&caro

  hejsa med jer alle
  vi er to piger der i august vil ud og se lidt af verdenen. vi har før været i sydøstasien og vil nu opleve noget andet. vi har tænkt på sydamerika, men har set at steder som peru og bolivia er rimelig kolde i august.. så tænkte vi på cuba eller andre steder i caribien – eller evt venezuela? er der nogle der kan give os nogle gode råd – vi er rimelig åbne, men vil gerne have lidt varme, kulturelle oplevelser, “ægthed”, og os lidt møde med andre unge.. håber meget i kan hjælpe 🙂
  mange hilsener pil og caroline

  #3524553
  Anonym Jesper Jensen

  Jeg ville vælge at tage til Mellemamerika – lande som Belize, Guatemala og Costa Rica byder på fantastiske oplevelser. Specielt naturen er fantastisk.

  Uanset om i vælger Cuba eller Mellemamerika ankommer i midt i regntiden, det skal dog ikke afskrække jer.

  #3525041
  Anonym Mie

  Jeg var i Peru Bolivia og Agentina fra September til December. og vil helt klart anbefale Peru, nej der ik så varmt lidt ligesom i DK, men et bedere land skal man lede længe efter. Bolivia var meget varmt i den periode. Men selvfølgelig hvis i går efter varme så er det ik Peru i skal vælge, men byen Cusco er en fed by og selvfølgelig skal man op og se machu picchu. Lige meget hvad i vælger så go tur.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account