This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502020
  Anonym none

  Jeg skal ud og rejse om mindre end 2 uger, og vil meget gerne have en bog med. En bog der kan underholde mig i lang tid, og som ikke vejer for meget, skal nemlig rejse i 3 måneder.

  Nogen forslag??

  #3502021
  Anonym smok

  Bibelen….

  #3502024
  Anonym metteks

  Det smarteste er at tage en engelsk bog med. Dette forudsætter at man forstår engelsk rimeligt, men selv hvis man ikke gør, bliver man bedre jo mere man læser. Engelske bøger tager også længere tid at læse end danske, så på den måde kan man sige at man får mere ud af dem.

  En engelsk bog har den fordel at den nemt kan byttes til en anden når du er færdig med den. Det kommer selvfølgelig an på hvor du skal hen, men i de fleste større byer er det muligt at bytte bøger. Lonely Planet nævner tit book-exchange steder.
  Man kan enten bytte i boghandlere som har specialiseret sig i bog-bytning og salg af brugte bøger. Ofte kan man bytte to bøger for en, uden at betale ekstra, og hvis man bytter en for en, koster det typisk $1.
  Man kan selvfølgelig også bytte med rejsende som man møder på hostels og på de store turistseværdigheder. Vær ikke bange for at spørge om der er nogen der vil bytte bog, det kommer jo begge til gode.
  Nogle hostels har også en boghylde, hvor man gratis kan bytte sin bog.

  Det er smart at have to bøger, for så kan man altid læse i nummer to, mens man venter på et sted hvor man kan bytte den første.

  Jeg har selv rejst en del, og byttet bøger undervejs. Man kommer til at læse mange underlige bøger, især hvis man bytter med rejsende man møder, for de har jo ikke det store udvalg boghandlerne har.
  Det har dog også sin charme, og man får sin horisont udvidet når man læser noget andet end det man er vant til. Jeg har fx læst hobitten på norsk, en bog om zen-livsforståelsen, underlige science fiction, Danielle Steel og mange andre bøger i diverse genrer.

  Hvis du vil have en engelsk bog med, kan du købe en brugt hos en antikviar, eller hos en boghandel. (på hovedbanegården og i lufthavnen har de en del engelske bøger, men de er dyre.)

  #3502034
  Anonym Anonym

  Jeg har tit haft ” billig” bøger med, de vejer ik meget og kan byttes eller smides ud undervejs, ellers kan jeg anbefale Carsten Jensens: Jeg har set verden begynde og Jeg har hørt et stjerneskud. Om beskrivelser fra forskellige lande, de er på ca 500 sider hver, men jeg har dem i ” blød” udgave og de vejer ikke meget.
  god tur

  #3502051
  Anonym none

  Tusind tak for de gode bud. Dem er jeg glade for. Nu vil jeg rejse afsted, nu også med en bog i tasken!!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account