This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3543438
  Anonym sonnypacker

  Hej alle i skønne mennesker:)

  Mig og en kammerat skal ud og rejse til de overstående lande i 5 måneder fra midt Aug. næste år, og derved har jeg et par spørgsmål 🙂

  kan man rejse rundt i Indien i aug-sep hvor der skulle være regntid, uden det ødelægger for meget.?

  Jeg har styr på hvad vi skal i Nepal & Thailand..

  Så i må gerne komme med nogle ideer til hvad vi kan lave i Indien(1 måned)
  Laos(3 uger)
  Vietnam(2 uger)
  cambodja(2 uger)

  Vi kan godt lide når der sker noget(trekking, jungle, vand osv.)

  og vi vil selvfølgelig også se noget kultur, men ikke 20 forskellige templer i et land 🙂

  her til sidst vil jeg høre om der er nogle af jer der kender til Ko Chang i thailand og hvad i syntes om det 🙂

  Mvh Sonny&Glen 🙂

  #3543441
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hej.
  Den perfekte tid at rejse i nord indien er mellem maj til oktober,
  Tjek Dhamasla, leh ladk,manali, risikas,shimla,köb lonely planet over nord indien, eller lån den nede på dit lokale bibliotket,
  For mig er nord indien det bedste, Alt lykke til.lars

  #3543454
  Anonym Anita Christoffersen

  Hej,
  i Vietnam vil jeg klart anbefale en 3-dages tur i Ha Long Bugten. Ved at vælge 3 dage kommer man til mere øde steder, for ellers er det jo meget turistet. Men KÆMPE oplevelse at svømme og ro rundt i det helt specielle landskab helt alene.
  Og så faldt jeg pladask for Hue, hvor en tur rundt til kongegravene er helt ubeskrivelig; smukke bygninger, smuk natur (vild som menneskeskabt) og en arkitektur, som hensatte mig til både Harry Potter og Ringenes Herre filmene. Ville til enhver tid vælge den tur over templerne, som jeg så andre steder i landet.

  #3543534
  Anonym Emil B.E.

  Hej
  Jeg rejste sidste år fra 15 august til 1. nov i nordindien og fik en kæmpe oplevelse.. Da det stadig er regntid i august vil jeg klart anbefale at tage op i bjergene i starten . Det gjorde jeg . Srinegar er enormt smukt, og lidt anderledes end meget af resten af indien, da det er muslimsk. Jeg lavede noget Trekking der og kan klart anbefales… derudover er der som Lars siger Dahramsala(hvor den tibetanske regering sidder i eksil), manali og shimla som også klart kan anbefales i bjergene.. Jeg var kun i nordindien, men føler stadig at jeg mangler at se så meget, så jeg ville nok koncentrere mig om nogle enkelte områder, og så virkelig få set dem .. Ellers ender mand hurtigt med at side rigtig rigtig mange timer i et tog …

  Håber det kan hjælpe lidt . I er velkomne til at skrive til mig på emileriksson@jubii.dk

  #3543542
  Anonym Luna

  Hej med jer.

  For et par år siden var jeg en måned i Thailand og Cambodia og jeg var på Koh Chang i ca 2 uger. Jeg brugte den første dag på at køre rundt på hele øen for at finde et godt sted at bo og valget faldt på Porn Resort. Dejlige træhytter, god standard og helt ned til stranden. Det er et ægtepar (især konen) der kører stedet og de er meget meget søde og der hører en helt fantastisk hyggelig tearasse-restaurant i flere niveauer til stedet. Jeg elskede at bo der!!!

  Øen byder på gode strande, smuk natur, fest og farver, hvis man ønsker det og så er der også en del muligheder for vandsport, snorkling, og en hel del action i nærheden.

  Efter Koh Chang tog jeg via Trat ind i Cambodia, hvor jeg kørte med lokal bus til hovedstaden Pnom Pehn, hvor jeg var et par dage, Jeg var ikke så vild med Pnom Pehn, men Killing Fields og Toul Sleng Torture Prison er helt sikkert et besøg værd og giver et meget godt indblik i hvad Kmer Rouge gjorde ved befolkningen under Pol Pots regime.
  Fra pnom Pehn sejlede jeg op ad Mekongfloden til Siam Reap for at nå til Ankor Wat, som bestemt er et MUST SEE.

  Rigtig god tur

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account