Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3664562
  Anonym Stina

  Vi er en familie på 4 2 voksne og 2 børn, som ville have været til Indonesien midt december til hen over nytår. Men nu læser vi at det er regntid i denne periode. Nogle sider fra råder andre mener atvdet ikke betyder så meget. Hvilke områder i Indonesien vil I anbefale i den periode og evt hvad man bare må opleve. (Vores børn vil være 10 og 12 på afrejse tidspunkt og piger)

  #3664619
  Anonym Anne Marie

  Hej Stina

  Indonesien er jo et kæmpe stort rige med mere end 13.000 øer, som strækker sig over 5000 km. Det er rigtigt, at det er regntid fra oktober til april, men ikke i hele landet på samme tid. Så der er jo værd at undersøge! Det står bl.a. i den nyeste Lonely Planet Indonesia kan jeg huske.
  Jeg har kun været i Indonesien i juli måned, så det er svært for mig præcis at svare på, hvor “slemt” det er i december/januar. Jeg ved, at Jakarta nogle gange får store oversvømmelser.

  Her er hvad Albatros rejser skriver om vejret i Indonesien:
  http://www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/indonesien/klima

  Som sagt er der jo et utal af øer, så jeg tænker, at det især er jeres interesser, som er afgørende for, hvor I skal rejse hen.
  Jeg var især glad for to steder: Borneo med en masse dyreliv og øen Nusa Lembongan ud for Balis kyst. Her fandt jeg det lille paradis, som jeg havde ledt efter. Ikke for mange turister og dejlig fredeligt.

  Min kæreste og jeg har en rejseblog, hvor vi bl.a. har skrevet om vores Indonesien-tur. Jeg poster lige de to blogindlæg, så kan du se, om det ville være noget for jer. Men som sagt, vi var der i juli måned.

  Borneo:
  http://annemarieograsmus.blogspot.dk/2014/07/kalimantan-borneo.html

  Nusa Lembongan:
  http://annemarieograsmus.blogspot.dk/2014/08/nusa-lembongan.html

  Rigtig god tur
  Anne Marie
  Facebook: Two Danes On Tour

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account