This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3505032
  Anonym Louis

  Vi er to piger, der skal på interail og vi regner med at besøge Warszawa, Krakow, Prag og Venedig. Vi kunne godt tænke os rejsetips til især Østlandene og forslag til, hva der skal opleves. Derudover ville vi høre, om der var nogen der kendte et godt og billigt sted at bo især i Venedig.

  Inger og Louise

  #3505035
   Den Rejselystne

  Hej med jer..

  Jeg var på Interrail i 2004, men kun i Venedig, af jeres nævnte byer. Nu ved jeg ikke hvornår i vil rejse, men da jeg var i Venedig i september måned havde jeg ikke bestilt overnatning på forhånd, hvilket gjorde det svært at finde logi. (Vi blev indkvarteret privat til en skyhøj pris!) Derfor vil jeg anbefale jer, at i booker hjemmefra, og så vidt jeg husker skulle der altså være nogle “hostels” (vandrehjem) i Venedig!

  Hvis i har interesse har jeg skrevet et par rejseberetninger, som i måske kan bruge som en lille hjælp. “5 uger i Storbritannien og Irland” samt “Udfordringen”.

  God rejse…

  Den Rejselystne

  #3505137
  Anonym Anonym

  spring Warszawa over og brug tiden i Krakow. Der er meget pænere.

  Mht. Prag, så er der sindsygt mange hoteller, men hotel Opera og Hotel Merkur, ligger næsten side om side, er fin kvalitet til næsten ingen penge.

  #3505751
  Anonym Anonym

  Hej Inger og Louise!
  Jeg synes bestemt ikke, at I skal springe Warszawa over fordi denne by emmer af historie og der er mange mindesmærker i denne by. Med hensyn til Warszawa synes jeg I skal se den gamle bydel (Stare Miasto). Stare Miasto blev ødelagt under 2 Verdenskrig og genopbygget i 1700tals stil. Kl. 12 i Byhistorisk Museum i Stare Miasto vises en gribende, engelsksproget film om ødelæggelserne og genopbygningen. Filmen tager 20 minutter, at se og er absolut værd, at se (oplysningerne er fra Turen Går Til Polen). Bogen “Turen går til Polen” fortæller om hvad der er værd, at se i Warswawa. Da jeg var med efterskolen på stortur til Polen i 1980 synes jeg det var en gribende oplevelse, at stå i den gamle bydel i Warszawa og opleve historiens vingesus. Det gjaldt også den/de jødisk/e mindesmærke/r og de andre mindesmærker i Warszawa.
  Mvh. Jesper

  #3505752
  Anonym none

  Hej Inger og Louise!
  Det sidste indlæg var skrevet af mig Jesper P og ikke af guest.
  Mvh. Jesper

  #3505745
  Anonym metteks

  I Venedig min kæreste og jeg fandt vist det billigste sted, hvor vi kunne overnatte i et privat rum, dvs. ikke i et fællesrum på et hostel. Vi havde nemlig ikke telt med.

  Vi overnattede i en slags vogn (2 bed cabins) på en campingplads. Der var opstillet en masse vogne, som var opdelt i to rum, som man kunne leje. Vi gav omkring 100 kr pr person. Det lå et stykke udenfor Venedig, men man kan tage bussen dertil (eller færgen, som vi gjorde, det er bare dyrere). Her er et link: http://www.camping-fusina.com

  Jeg har også overnattet her: http://www.hostels.com/en/availability.php/HostelNumber.66 men det vil jeg ikke anbefale.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account