This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540545
  Anonym backpacking it is

  Hej!

  Jeg går med tankerne om at rejse til Israel til sommer…men kan ikke rigtig finde nogen steder hvor jeg kan se hvordan priserne er dernede og dermed hvilket budget man skal regne med? Er der nogen der har en ide omkring budget?

  Og hvis der ellers er nogle der har nogle gode råd eller anbefalinger omkring Israel, vil jeg også meget gerne høre dem….

  Håber der er nogen der kan hjælpe…På forhånd tak 🙂

  #3540549
  Anonym Anonym

  Israel er et dyrt land.
  Priserne er nok en anelse biligere end i DK, men ikke meget.

  #3541532
  Anonym Anonym

  Nu ved jeg godt jeg svare lidt sent.

  Var i Israel 2,5 måned her i efteråret, en super fed og billig oplevelse. Det jeg gjorde var at jeg arbejde frivilligt dernede på noget som hedder en Kibbutz. Man må ikke modtage løn som frivillig, men vi fik “lommepenge”, kost, logi og en betalt 1/2 dages guidet-oplevelses tur en gang om måneden. Det fedeste af det hele var at vi var 16 unge frivillige fra hele verdenen.

  Med fly, forsikring, lokal transport, “unødvendige for sjov ting”, 10 dages rejse på egenhånd osv. kostede mig i alt 8.000, hvilket jeg mener er helt upåklageligt, kunne uden større afsavn have skåret 2.000 kroner fra. Men det var min første alene rejse, så lavede nogle nybegynder fejl.

  Jeg vil kun anbefale Israel, fantastisk natur, utroligt meget historie, lækkert vejr, vestligt men samtidigt meget anderledes, åbne mennesker og så er de fleste gode til engelsk.

  Hvis du “bare” vil rejse rundt, så vil jeg mene du vil kunne få hele landet set på en 14 dages tid.

  Skriv gerne hvis du vil vide mere 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account