This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536630
  Anonym kirstenmik88

  Hej.
  Jeg har nogle spørgsmål angående at rejse i Japan. Vi vil rejse med rygsæk og tog i cirka en måned, men hvad med overnatning? Er hostels billige og er der mulighed for camping? Hvor mange penge skal vi regne med til mad, overnatning og oplevelser i en måned? Er det generelt billigt at leve i Japan?
  Andre gode råd modtages også med åbne arme 🙂

  P.s. Hvad med vaccinationer? (Hvilke slags og priser, hvor lang tid i forvejen?).

  #3536633
  Anonym Anonym

  Har ikke været i Japan, men det skulle være ret dyrt (ca danske priser, nogen gange dyrere)

  #3536658
  Anonym Katrine rud petersen

  Hej.
  Vi har rejst i Japan i 21 dage i Juni 2010…
  Vi købte Railpas hjemmefra på japanspecialisten.dk
  ( kontor i kbh )
  Det skal købes hjemmefra! De er ret dyre, men det kan helt sikkert betale sig når man rejser rundt…
  Japan er ikke lige så dyrt som DK.
  Et hostel koster ca 150 kr per nat og mad er også billigere end i DK, især hvis du er til Sushi. De har running sushi, hvor man kan blive mæt for 30 kr…
  Hvis du vil vide noget særligt så skriv endelig.

  Mvh
  Katrine

  #3536669
  Anonym DennisJ

  Det er blevet dyrere i Japan det sidste stykke tid, kursen ligger nu i 100 yen for 6,75. Da jeg var der i 2009 kostede 100 yen kun 5,25.

  Da jeg var der synes jeg ikke hostels var dyrere end feks Australien. Maden er billig og der er altid gratis vand eller te til maden på alle restauranter/japanske fastfood kæder osv.

  21 dags railpas (JR – japan Railways) skal købes hjemmefra og koster ca 3400 kr. Man kan også vælge 14 dage kort eller 7-dages kort, men det er hurtigt tjent ind, da de railpas gælder til stort set alle typer tog i hele landet – bare ikke Subwayen/metroen. Og så kører de til tiden – på sekundet sgu.

  Et andet godt råd – vælg allerede inden i tager afsted hvilke områder i vil se – sproglig kommunikation vil kunne skabe problemer og tid kan tabes. Jeg var selv afsted i en måned og valgte 4 hoved områder , 1 uge hvert sted, Tokyo area, Osaka area, Fukuoka, Okinawa. Men jeg har ikke set alt de steder, og tager tilbage til efteråret. Det er et meget anderledes land, men jeg er faldet for det.

  Skriv hvis mere info ønskes, billeder mv. Jeg har også kontakter i landet, hvis der skal undersøges noget for jer.

  mvh
  Dennis

  #3536914
  Anonym Anonym

  Hej du..
  Jeg var i Japan i julen for at besøge familie og venner forskellige steder i landet, og for at spare mest muligt, købte jeg mad i forskellige convinience store som 7/11, Family Mart, Lawson etc.. Butikkerne kan du finde på næsten hvert eneste gadehjørne, og man købe mad til alle måltider. Kan især anbefale at købe de færdiglavede “obento” (madpakke), som butikken varmer op for en. De smager ganske udmærket og koster max. 20-30kr.

  Hvis du bare kommer et lille stykke uden for storbyerne, kan camping sagtens lade sig gøre. Kender selv en, der har sit eget campingområde lidt uden for Tokyo, som jeg kan give dig kontaktinfo til, hvis du er interesseret 🙂

  Ellers er det meget godt, som i andre også siger, med railpas. Vaccination vil jeg ikke mene, at der er nogen grund til. Jeg har boet der i 6 år og har været på ferie omkring 10 gange, og jeg har aldrig oplevet nogen som helst form for sygdom 🙂

  mvh
  Ken

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account