This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3503757
  Anonym k-svendsen

  Ville høre om der er nogen der har erfaring med at leje bil i johannesburg og køre til Nairobi… Hvor lang tid skal man regne med at det tager, hvad vil det koste, leje af bil osv.

  #3503934
  Anonym Gitte

  Hej med dig.

  Jeg var i Sydafrika i efteråret og hvis du bare overvejer Johannesburg en enkelt gang mere, så start hellere et andet sted… Bare et godt råd og det samme råd får du af de indfødte. Da vi overnattede ca. 50km udenfor jo-burg ville de stærkt fraråde at vi tog derind, det er alt for farligt, selv for indfødte. Men prøv og søg på Airport Game Lodge, Pretoria, det var der vi boede og de vil helt sikkert kunne hjælpe dig med leje af bil.

  Men ellers så findes der truck-ture som er rigtig gode og du ser ting du ikke selv ville se hvis du lejede en bil… og jeg ved der findes en fra jo-burg til nairobi. Prøv at søge på Umkulu, mener at de har en tur hver måned…

  Rigtig god tur… Det er en kæmpe oplevelse

  #3505755
  Anonym umut üsüdür

  Fuck…. havde lige skrevet et mega langt og detaljeret indlæg, men så koksede det og jeg må starte forfra… derfor gør jeg det kort….

  Min pointe var bla. at ovenstående indlæg er stærkt overdrevet…. selvfølgelig er down-town joburg farlig, men omvendt, du har ikke noget at gøre der. Jo-burg i det hele taget er ikke interessant for en backpacker (udover apartheid museum). Brug Jo-burg som alle andre, et springbræt til afrika!! Jo-borg er moderne og her er alt hvad du skal bruge til resten af rejen til nairobi.

  ex. bil leje: http://www.aroundaboutcars.com (kan anbefales)

  Hostel de første dage: http://www.airportbackpackers.co.za
  hostel i sydafrika fungere også som en slags min turist-info-center. de kan hjælpe dig med næsten alt. (dette sted kan også anbefales.)
  find flere hostels her http://www.coastingafrica.com

  Guidede ture i og udenfor sydafrika:
  http://www.bazbus.com

  (CHECK DETTE) http://www.nomadtours.co.za til alle nabo landene
  (inkl. til nairobi hvor en af deres mange turer slutter. pris ca 14.000. for lidt over en måned)

  Ps: har selv boet et halvt år i cape town, og rejste den sidste måned rundt i det meste af landet i en lejet bil alene!! tro mig folk overdriver!! Det er ikke som lille affilede dk, men altså heller ikke nogen krigs zone!
  landet har et fantastisk backerpacker miljø og indfra strukturen er helt på højde med europæiske lande, jeg ved hvad jeg snakker om, jeg kørte trods alt 7½ tusind km alene. Så længe du køre fra hostel til hostel, og plænlægger turen nøje kan du sagtens gøre det!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account