This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524339
  Anonym Anonym

  Vi er to piger der er i fuld gang med at planlægge vores store rejse ud i verdenen efter gymnasiet og vi har lige spørgsmål.
  Vi har planlagt at være væk i ca. fire måneder hvor landene Vietnam, Kina og Australien er et helt klart must. Men vi vil også gerne være lidt anderledes og komme til et sted som ikke alle andre har været. Nogen der her nogle ideer? Derudover hvor meget skal vi regne med at spare op?

  #3524448
  Anonym Anne Marie

  De “billige” lande er allerede meget besøgte, så sådan et skal I nok ikke forvente at finde før alle de andre.

  Men min kæreste og jeg var sidste år i Madagascar, og det er klart uden for Alfavej. Tilgengæld skal man regne med at bruge flere penge end i Asien, og så møder man altså hverken bananapancake eller horder af turister på hvert et gadehjørne. Det er et land med dårlig infrastruktur, så det tager tid at komme rundt.

  Oplevelserne er bountystrande, hvor du nogle steder er helt alene (f.eks. nogle af strandene på Nosy Sakatia), trekking, masser af mærkeligt dyreliv, en sød og meget venlig befolkning og så er det et af de sikreste lande at rejse i i verdensdelen Afrika.

  #3524492
  Anonym Anonym

  I kunne også rejse til de tidligere sovjetstater som f.eks. Kasakhstan, Usbekistan, Turkmenistan, Kirgisistan og Tadsjikistan. Det er ihvertfald ikke steder hvor alle kommer… men der skal I nok ikke forvente palmestrande.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account