This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3516241
  Anonym Koko_Koko

  Hej alle derude

  Min kæreste og jeg står og skal en tur jorden rundt Australien, Afrika, Asien (minus USA), men vi er meget i tvivl om vi skal have telt, primus osv med? Eller bare bo på vandrehjem/hostel osv og så spise ude hele tiden? Mangler virkelig erfaren hjælp, så håber på et svar!

  Mvh Kristina

  #3516242
  Anonym Pernille

  Hejsa,

  Vil bare sige at på mange hostels er det muligt selv at lave mad, så i ikke behøver ud og spise hele tiden, hvis i altså vælger at tage afsted uden telt.

  #3516243
  Anonym Koko_Koko

  Okay, mange tak! Jeg tænker bare, at det er meget billigere at campere? Men ved ikke hvordan sådan nogle ting foregår i bl.a Afrika? Kommer man ikke også meget tættere på andre rejsende ved at campere?

  Mvh Kristina

  #3516317
  Anonym Anonym

  Hejsa! Jeg har desværre kun erfaring med hostels der hvor i skal rejse rundt, men jeg synes er en rigtig god måde at møde andre rejsende på – man kan jo bo i dorms, hvor i bor flere sammen, og det er tilmed også billigt!! Mht. mad kan man som skrevet ovenfor på mange hostels selv lave mad (i hvert fald i Australien) men i Østen kan det næsten ikke betale sig selv at kokkererer, da det er rigtig billigt at spise ude eller ved de små gadekøkkener! Boede i telt i USA, men vi mødte faktisk flere mennesker de steder vi boede på hostels, men som sagt har jeg ikke prøvet campinglivet de steder I skal rejse rundt!! Men rigtig god tur – det bliver rigtig rigtig fedt 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account