This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526522
  Anonym K&M

  Hejsa

  Er der nogle der har erfaringer med jul og nytår i Mexico? Altså hvor vil det være fedest at holde? Vores umiddelbare plan hedder jul på Isla Mujeres og nytår i Cancun! Hvordan lyder det?
  Hvis nogen har erfaringer med backpacking i Mexico og ikke mindst gode hostels – så skriv endelig! Vi er lidt på bar bund om hvor vi bør tilbringe mest tid!

  #3526527
  Anonym Perry (send_flere_penge@hotmail.com)

  Cancun er ikke noget særligt. Der er vist nogle gode natklubber, men ellers bør i ikke bruge meget tid der.
  PDC kunne være et godt bud på et sted hvor I ellers kunne fejre nytår. Det er dog også et populært sted blandt lokale, så der skal i nok overveje at reservere i forevejen. Vi boede på casa Toucan i PDC og det var rigtig godt til prisen. I skal overveje og tage ud og svømme i nogle af cenoterne. F.eks. hvis I skal ud og se Chichen Itza, så ligger Cenote Ik Kil tæt ved og det er dejligt forfriskende i varmen. Der er også mulighed for dykning i cenoterne. Det kan det danskejede dykkerfirma dive mike hjælpe jer med.
  God tur…

  #3532059
  Anonym Julie L

  Jeg har været på Isla Mujeres og Cancún og det er den mest fantastiske oplevelse jeg har haft! Det kan helt klart anbefales. Mht. hostels på Isla Mujeres der boede vi på et der hedder Pocna Hostel. Det var udemærket hvis man bare skal nyde vejret. Det er måske værd at prøve?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account