This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500717
   Karin

  Jeg har efterhånden en del erfaring med forskellige rejsebureauer, og jeg må sige, at det bedste indtil nu klart er Jysk Rejsebureau, der yder en virkelig god service. Man føler ikke, at de bare skal have solgt én en billet og så videre til den næste i køen. Endvidere er det et plus, at de yder rabatter på køb af udstyr, når flybilletten vel at mærke er købt hos dem.

  #3500728
  Anonym Piller

  Jeg har endnu ikke rejst med Jysk Rejsebureau, men har netop lige bestilt en rejse hos dem. Og jeg kan kun give dig ret Karin. Indtil videre har de ydet en helt fantastisk service, som jeg i hvert fald blev positivt overrasket over!

  #3501174
  Anonym Pelle

  Der skal også lyde ros herfra, totalt god service de har givet i forbindelse med mit køb af billet til Lima, Peru til Januar ’05.

  Rart at få en totalt uventet opringning, hvor de stiller sig til rådighed for at spørge om alt mellem himmel og jord. Snakkede med dem i en times tid, god service…

  Nu får vi af se hvordan det hele kommer til at virke når jeg skal have købt udstyr til rejsen…

  #3502335
  Anonym Anonym

  kan de arrangere en rejse til Danmark fra Schweiz?

  #3502493
  Anonym KB

  Ja, de kan arrangere alle rejser, men de har næppe en tourpakke til Schweiz, hvis er det, du mener. Prøv at gå ind på deres hjemmeside http://www.jyskrejsebureau.dk.

  #3502526
  Anonym Anonym
  #3503682
  Anonym Iben Stuhr Rasmussen

  Hej.
  Hvad gav I for jeres billetter til Australien? Jeg er nemlig ved at undersøge flypriserne, da jeg skal afsted til juni med min kæreste:-)
  Iben.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account