This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3513086
  Anonym Anonym

  Når i tager til Zanzibar skal i huske, at have penge nok med. Gerne $. I Stone Town er der altid kø ved hæveautomaten og mange steder nordpå tager de latterligt høje kommissioner, hvis man vil betale med kort.
  I Nairobi kan i kontakte wildebeest travels, som udover almindeligt safariprogram har mange gode forslag til éndagsture i og omkring Nairobi. Bl.a. støtter de en ungdomsorganisation i Kibera slummen, som gerne modtager besøg. Tror også, de har kontakt til et projekt, der hjælper gadebørn i samarbejde med nationalteateret.
  I Mombasa er der varmt… der er nogle spændende nationalparker og vildtprogrammer omkring kysten, som i kan bruge weekenderne på.
  Lynita og Alan, som har Wildebeest Travel, er ved at starte guesthouse i Nairobi, hvis i har brug for et sted at bo, når i er der. Deres adresse er:
  wildebeesttravels@btinternet.com
  God tur
  ps. Husk at vaske hænder inden i spiser 🙂

  #3513074
  Anonym tanjahnielsen

  hejsa.. vi skal rejse til kenya, tanzania og zanzibar her til sommer.. er primært for friv. arb. på et børnehjem i Mombassa, men nogle kæmpe oplevelser skal der også være, da vi elsker at rejse og se/prøve nogle ting.
  Vi skal være i Nairobi først, i 1 uge, der skal vi på 5 dages Masai Mara og Lake Nakuru safari (backpacker stil), vi skal også besøge karen Blixen farm, elefant og girafbørnehjemmet, så tager vi nattoget til MOmbassa, hvor vi skal arb på børnehjem, vi har fri i weekenderne, hvor skal lave noget, derefter taget vi bussen til Dar es Salaam, og er det lidt hvor vi derefter vil sejle til Zanzibar, først 2 nætter i stone town og derefter 7 nætter på Kendwa beach…
  det vi meget gerne vil høre nogle om er:
  – HVAD MÅ MAN SE/OPLEVE/LAVE I DE STEDER VI ER???
  – SPECIELLE FORHOLDSREGLER OG NOGET MAN SKAL PASSE PÅ?
  – HVORDAN VI KAN PASSE PÅ VORES PENGE, PAS, BILLETTER, KAMERA, NÅR ER PRIMITIVT VI BOR ?
  – HVORDAN BEDST UNDGÅR DIARRE?
  – KLIMAET FOR JULI?
  – ANDRE GODE TING AT VIDE OM DISSE LANDE?

  vi håber på at få mange spændende svar og glæder os meget til at læse dem…:)
  på forhånd tak..

  #3538568
  Anonym Janne

  Jeg har lige været på

  en fantastisk safari Tanzania

  . Vi besøgte fire nationalparker og det var simpelthen mit livs tur 🙂
  Nu rejste vi jo ikke backpacker stil, men vi havde taget nogle forbehold alligevel. Vask hænder, drik ikke deres vand, men vand på flaske.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account