Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3518312
   Anonym

  Jeg vil mene at din enkeltbillet hjem fra Bangkok er din dokumentation, så kan du komme over den grænse og kineserne er derefter ligeglade med dig 🙂

  #3518339
   donmiller

  Da jeg først skal hjem fra Bangkok 5 måneder senere kan jeg jo bare blive i landet til en uge før min hjemrejse, hvis det er det jeg vil. Kan de finde på at nægte mig indrejse…?

  #3518295
   Anonym

  Er der nogen der har haft problemer med at rejse ind i Kina? Jeg har hørt forskellige steder at man skal dokumentere at man vil rejse ud af landet igen i form af enten fly, bus eller togbillet. Andre siger at det ikke betyder noget. Jeg har en enkelt billet til Beijing og en enkelt hjemrejse billet 5 måneder senere fra Bangkok…
  Er der nogen der kan hjælpe….?

  #3518467
   Mikaelkbh

  Hej,

  Floej selv til Beijing og hjem fra Bangkok 4 maaneder senere for et paar aar siden. Der var ingen problemer. Du kan sagtens blive i landet 5 maaneder, men du skal betale pr. dag du er i landet udover det dit visum tillader dig. Mener taksten er 200 kr. pr. dag. Saa det kan blive en dyr fornoejelse.
  Haaber du kan bruge mit svar.

  God rejse.

  /Mikael

  #3518483
   Anonym

  Eller man kan jo også vælge at forlænge sit visum i Kina, feks. med en måned. Det koster ikke alverden og så er man der lovligt. Det koster i hvert fald langt fra 200 kr om dagen – langt fra. Tror sagtens du kan komme ind med din flybillet, det er jo dit visum, der giver dig tilladelsen til at være i landet. Jeg har været i Kina to gange, og ingen af gangene er min flybillet blevet tjekket.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account