This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527555
  Anonym Majken og Bjørn

  Hej Alle Sammen.

  Har I forslag til, hvordan vi kommer fra Hong Kong til Beijiing, og hvad vi skal opleve på vejen?
  (Vi er i Kina i marts måned ’09)

  Vi har kigget lidt på Jysk’s travelplanner, og det ser ud som om, vi må tage et fly for at komme noget af vejen, men det kunne jo være, at der var nogle i dette forum, der har erfaring med at rejse i Kina og derfor kan hjælpe os 🙂

  På forhånd tak.

  Bjørn og Majken

  #3527567
  Anonym Luna

  Jeg var dernede i april sidste år og tog turen omvendt. Vi startede i Beijing, fløj til Chengdu. Derfra med tog til Kunming og videre derfra med tog til Guilin. Fra Guilin tog vi en bus til Shenzen, som er grænseovergangen til HK ligger i.

  #3527568
  Anonym Esben

  I skal da bare rejse op igennem landet med tog. Det tror jeg er det nemmeste. Rejser selv op igennem Kina i Marts/april, og ender i Beijing midt i april

  #3527769
  Anonym Christian

  Har også haft fornøjelsen af at rejse rundt i Kina, kom med den transibiriske jernbane fra moskva til Beijing. Vi rejste kun med tog gennem Kina, det var rigtig nemt, billigt og egentlig nogelunde bekvemt.
  Vi rejste fra Beijing til Zhengzhou, videre til Xian, en fantastisk storby, hvor man kan se de berømte terracotta udstilling. Derfra videre til Chengdu for at se pandareservater, videre mod Chongqing og herfra tog vi et 4 dages Cruise på Yangtze floden. Fantastisk natur og en imponerende dæmning til slut.
  Vi tog bus fra dæmningen til Wuhan og direkte derfra til Shanghai med tog. Shanghai er også et must, men kan i princippet hurtigt overståes. Det er en fantastisk cool by, med flotte bygninger, fed iscensættelse og en god stemning. Vi kunne ikke få nok af det og blev der i 9 dage. Vi rejste videre mod Hong Kong, imponerende stor by med mange kontraster.
  Togturene var relativt lange, men vi sov i køjen det meste af tiden.
  Man vil altså helt klart spare tid ved at flyve. Men med toget får man i sandhed en større indsigt i hvordan kineserne er. Der er kultur for alle pengene!!
  Nu har i lidt at tænke over… God tur!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account