This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3504301
  Anonym OleØ

  Hejsa
  Jeg skal ud at rejse lidt rundt her til sommer, men jeg vil gerne vide lidt om de forskellige destinationer, hvorfor jeg har besluttet at købe LonelyPlanet-bøgerne.

  Jeg syntes at de er lidt omkostningstunge:-( Er der nogle, der ved, hvor jeg kan købe dem billigt? Det skal være nyeste version, og ønsker ikke at de er alt for slidte.

  MVH Ole

  #3504302
   PalleAleneIV

  Hejsa. Jeg har faktisk en del bøger fra lonelyPlanet, som jeg sælger. Jeg tager 135 kr. pr. bog. Det koster 60 kr. i porto pr. bestilling, men hvis du bestiller mere end 3 bøger, kan du få portoen gratis;-) Du kan maile til mig hvilke du skal bruge, så finder vi ud af det(Palle@giltoft.dk) – hvis der er andre der er interesseret, er i også velkommen til at skrive til mig.

  Det er også helt vanvittigt, at man skal give knap 300 kr. i butikkerne:-(

  #3504305
  Anonym Marlene

  Du kan købe dem billigt på http://www.lonelyplanet.com, fragt er gratis hvis du køber for mere end 30£ tror jeg det er. Tilmelder du dig deres nyhedsbrev på deres hjemmeside får du en kode så du kan købe bøgerne med yderligere 20% rabat. Der er en del at spare.

  #3504311
  Anonym sara

  eller køb dem på amazon.co.uk
  Der er de heller ikke vanvittigt dyre, og de har ofte en del tilbud hvis man køber et par bøger

  #3504324
  Anonym Anonym

  Eller maaske bare vent til du kommer afsted… Der er masser af steder i hvert fald i Cambodia og Thailand, hvor Lonely Planet (kopier) saelges meget billigt!
  Og de er garanteret til at opspore i en masse andre lande ogsaa…

  #3504358
  Anonym fulle

  Du burde også overveje at checke priserne på ebay… Der kan du ofte finde rimelige tilbud, men husk at se efter omkostninger ved fragt. Det kan være overdrevet..!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account