This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3542787
  Anonym Ragner

  Hej Alle.
  Jeg og en veninde skal til Thailand i midten af december til ca. 5. januar. Og vi kan ikke rigtig finde ud af om vi skal tage til kog Chang eller Koh Tao. Vi vil gerne ha andres erfaringer? Pros & cons?
  Min veninde har dykker certifikat, og jeg skal selv tage når vi kommer derned, så det kunne være lækkert med en go dykker ø.
  Alternativt kan man tage 10 dage hvert sted. Men kan man overhovedet nå noget på 10 dage hvert sted?

  Håber meget på hjælp fra andre rejsenede 🙂

  #3542798
  Anonym Holsterboy

  Halløj

  Jeg elsker også koh tao.. Har været der 2 gange..
  Jeg mener dog bare at vejret og dykning skulle være dårlig i Dec/Jan. Pga. vejret.. Vejret er meget bedre på øst kysten.. Syntes det er vigtigt at lige for tjekket op på det inden i tager beslutningen.. Evt skriver til en dykker shop eller 2 dernede, for at høre med dykningen.
  Koh Tao har udover det rigtig fed dykning, og et rigtigt fint sted at lære at dykke. Der er altid en fest, et sted at chille, et sted at lære noget nyt.

  Mvh

  Holsterboy

  #3542790
  Anonym Tanja

  Hej,
  Hvis du gerne vil have et dykkercertificat skal I helt sikkert ta’ til Koh Tao. Koh Tao skulle være et af de bedste steder i Thailad at dykke lige efter Similan Islands. Normalt ligger et dykkercertificat til THB 9.000 inkl. accomodation.

  Hvis I tager til Koh Tao er der også mulighed for at tage til Koh Pha-Ngan og Koh Samui. Så i det område kan I sagtens få 2-3 uger til at gå.

  Ha’ en rigtig god tur!

  #3542799
  Anonym Anonym

  Vi var på Koh Tao i januar og vejret var fantastisk:-).

  #3542802
  Anonym Anonym

  Holsterboy Koh Tao ligger på østkysten, mener du vestkysten i stedet?

  #3542881
  Anonym kasperhertz

  Hej.
  Har aldrig været på Koh Chang, men var på Koh Tao i 2010. Jeg fik taget mit dykkercertifikat på Koh Tao, hvilket var en VILD oplevelse – glæd dig.

  Dog vil jeg nok ikke anbefale dig, at tage til østsiden af thailand i december, da de har højsæson om foråret/sommeren. Vestkysten har derimod højsæson fra december til marts, så vidt jeg husker.

  Jeg kender dog folk, der har været på Koh Tao også i december, men det regner mere, og vejret er generelt dårligere – tænker særligt på sigtbarheden ved dykning.

  – Kasper

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account