This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541122
  Anonym MigMikkel

  Hej,

  Jeg er lige oprettet herinde for at søge lidt information omkring min rejse til sommer.
  Jeg har planer om at rejse med min kæreste, hvor vi gerne ville afsted til mod østen, nærmere: Kualu Lumpur, Singapore, Borneo.
  Vi har tænkt os at rejse afsted i 30 dage, og vil gerne høre fra erfaringer om nogle der har været på samme tur eller noget lign.

  Er der nogle steder der simpelthen skal ses? Vi søger også en dejlig fredlig ø, hvor vi kan holde os en pause på et par dage, så vi vil opleve en masse men samtidig og have tid til at hygge os 🙂

  På forhånd tak

  #3541132
  Anonym Sorenjensen84

  Hej med jer. Det lyder meget realistisk med tidsplanen synes jeg. Men hvad er det lige helt i vil i KL, altså byen er en storby som alle andre, og det eneste fede der er at se i den er Petronas towers synes jeg. Og det er bare 2 høje tårne. Hvis jeg skulle råde jer til noget skulle i droppe KL og tage direkte til Singapore. Det er også en storby, men en del federe at opleve end KL efter min mening.

  Derefter skulle i tage til Borneo og bruge resten af ferien. der er massere af ting at se på Borneo, især dyrelivet er fantastisk. Søg evt. i en tråd herinde, der er mange indlæg om Borneo. Missadventure har skrevet mange ting om “øen” så det kan i evt. også søge på.

  Det eneste der så ville knibe lidt var jeres ønske om en stille fredelig ø. Hvis i kan lide dykning kunne i evt. tage ned til Mabul som ligger ud for Semporna på malaysisk Borneo’s sydøstkyst. FANTASTISK sted, men ingen hvide sandstrande, dog er dykningen verdensklasse. Og afslapning kan i helt sikkert også få der.

  Man kan nemt bruge 30 dage på Borneo alene.

  Hvis i absolut vil forbi KL, måske pga. fly passer bedre derfra, så er der også mulighed for Perhentian Islands, men tjek evt. årstiden for hvornår i rejser. monsun gør det umuligt at besøge øen i visse måneder af året.

  Håber i får en fed tur.

  Søren

  #3541152
  Anonym ulle

  Jeg vil også skippe KL.og bruge de ekstra dage i Singapore som er meget bedre.
  Vedr.øerne:
  Der penang.Lankawi i malaysien.
  i kan flyve med budget selskabet Airasia til alle mulige øer i hele sydøstasian.
  f.eks.: Bali,phuket,
  eller på sulawesi i indonesien der er mange hvide strande med mindre tourister.
  AIRASIA:kl-Makassar,eft.et besøg kan man tage til Kalimantan/indonesien(borneo)det hele er meget billigerer i indo.istedet for malaysien.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account