Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3547613
  Anonym Bo S

  Forberedelsen inden en rejse er naturligvis meget vigtig, men af og til sker det at man kommer itvivl omkring noget med helbredet undervejs på sin rejse. Her kunne en nem og direkte kontakt til en dansk læge være at foretrække for rigtig mange.

  Der findes nu en service hvor du nemt kan få en dansk lægekonsultation via internettet på LægeCheck.dk (https://laegecheck.dk)

  Det er en service hvor du for blot 75 dkk kan skrive til en dansk læge samt evt vedhæfte billeder, og efter 3-6 timer modtage lægens svar. Vi ser det for mange giver en ro og sikkerhed omkring en second opinion på hvad lægen i det pågældende land har sagt og udskrevet af medicin. Men også blot som en vurdering af om noget er alvorligt eller om det vil kunne vente.
  (https://laegecheck.dk/udlandsdansker/danes.php)

  #3547616
  Anonym Lisbeth

  Arbejder du der, Bo S?

  Jeg tænker idéen er god, men på den anden side kan man også bare maile til sin egen læge – rigtigt mange lægekonsultationer tilbyder e-konsultationer ved mindre problemer. Og det er gratis…!
  Hvis det er mere alvorlig sygdom/ulykke, vil man som regel bruge sin rejseforsikring og modtage hjælp/assistance/rådgivning derfra.

  #3547617
  Anonym Bo S

  Hej Lisbeth,
  Tak for din kommentar. Det er korrekt at man hos visse lægehuse også kan få emailkonsultationer, men for dem hvor dette ikke er muligt er dette tænkt som en hjælp. Derudover oplever mange at svartiden fra deres læge på emailkonsultationer kan ligge på 3-5 dage. Så vores løsning er naturligvis ikke en erstatning af det danske sundhedssystem men skal nok nærmere ses som et supplement. Så hvis du vil være sikker på at have et svar hurtigt kan du benyttet LægeCheck.dk. Hvis et hurtigt svar ikke er vigtigt og hvis din egen læge yder emailkonsultation kan er det selvfølgelig mest oplagt at gå den vej rundt.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account