This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3542878
  Anonym larkedue

  Hej min kæreste og jeg regner med at rejse til asien engang, 3-4 måneder, men er meget i tvivl/uenige om hvad der kræves rent økonomisk? Hvis man gerne vil være fri til at rejse lidt rundt og måske se og prøve ting der koster penge vil under 50 stærke kunne gøre det lad os sige fx 30.000? Ellers nogle tips til en evt rute? Vi tænker meget i Thailand/Vietnam, men der er jo så mange muligheder.. kun økonomien sætter begrænsninger desværre!
  På forhånd mange tak for svar 😉

  #3542880
  Anonym Claus

  I skal se muligheder frem for begrænsninger. 30.000 rækker dog stadigvæk til en masse gode oplevelser. Og så skal I prioritere.
  I kan ikke det hele, men noget af det kan I godt. Og så skal I slappe af, når I kommer afsted.Bliv 2-3 hvert sted, måske længere. I bliver hurtigt trætte, hvis I hele tiden skal fra a-b.

  I kan nemt finde et værelse til 5 USD. Det er måske ikke særligt prangende og måske skal I dele toilet. Men I har et tag over hovedet, og det meste af dagen vil I alligevel være ude på gaden.

  I skal ikke være bange for at spise ved gadekøkkener. Det er meget billigt, og tager kun et øjeblik, inden den er klar.

  Skal I over lange afstande kan det måske bedre betale sig at flyve frem for at tage bussen. Airasia.com er nok den mest kendte udbyder, men også Bangkokairways har gode tilbud.

  Og skal I med bus, så tag på stationen og køb billetten dér. I kommer til at skulle være ombord med en masse lokale frem for en masse turister i en bus med meget små sæder. Og tager I den lokale bus, er der penge at spare.

  Skal I med tog. så undersøg muligheden for at køre på 3. klasse. Det er rigtigt billigt. F.eks. toget fra Bangkok til Cambodias grænse koster kun 1,5 USD for 6 timer. Og så har I jo fået den oplevelse med.

  Skal I besøge Ankor Wat området i Cambodia, så lej en cykel istedet for at tage på en organiseret tur. Det er sjovere og så får I også lidt motion.

  Det handler jo ikke bare om at se og prøve en masse. Men måske også prøve at mærke efter, hvilket land er jeg havnet I. Måske besøge et kloster, hvor I kunne få et indblik i en munks hverdag. Og det koster jo ikke noget.

  mvh
  Claus

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account