This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537120
  Anonym whatup

  Mig og 3 venner har bestilt en rejse til asien på 5 uger ca – vi starter i Luang Prabang, tager bussen til Vang Vieng og videre til hovedstaden og flyver derfra til Cambodia (Sieam Reap) – tager bussen og flyver fra Phnom Pehn til Koh Samui rejser lidt rundt der og afslutter turen i Bangkok

  Vi vil gerne prøve nogle ting som vi aldrig glemmer, og ville vide om nogle der ude i cyberspace kunne hjælpe os lidt.

  Her er nogle af vores ideer indtil videre:
  Laos: Tubing selvfølelig, Mushroom shakes, Kuang Si vandfaldet, Caving

  Cambodia: Se Angkor Wat, skyde med bazooka

  Thailand: Dykke, se pingpongshow

  – Nogle andre forslag? 🙂

  #3537123
  Anonym Jens

  Lyder som om jeres interesser mest omhandler druk og drengerøvs-ting, så jeg fortsætter i den stil:

  Besøg et pizzaria i Cambodja og få en happy pizza med weed på. Køb derefter en ordentlig pose af det grønne – det er så godt som lovligt. Ryg jer en god pind før i tager op og ser solnedgangen på Angkor Wat.

  Tag turen fra Sihanoukville til Kampot (tager en time så vidt jeg husker) som er en rigtig laid-back by og trek op til det forladte franske hotel på toppen af et bjerg.

  Tvivler på i overhovedet kan komme til at skyde med bazooka og generelt er det rigtig overpriced.. Jeg ville bruge mine penge på noget andet…

  På Koh Samui skal i straks sætte kurs mod Koh Tao som er mere backpacker-agtigt og mere festligt. Find baren der hedder Lotus Bar og jeg garanterer jeg en god aften. Her kan I også dykke. Såfremt der er Full Moon Party mens i rejser, skal i selvfølgelig også tage over til Koh Phangan (ligger mellem Koh Samui og Koh Tao).

  Pingpongshow lyder sjovere end det egentlig er… men sørg for at bo på Khao San Road i Bangkok.. det er her det hele sker..

  God tur!

  #3537267
  Anonym Søren

  Mht. hash og stoffer i Cambodja, så skriver Jens at “Det er så godt som lovligt”. Det er det i hvert fald ikke – og der er EKSTREME straffe i Cambodja for at blive taget i besiddelse af stoffer. Jeg vil ikke råde jer til at gøre det – heller ikke i Laos. Det er da ikke risikoen værd..

  Nå – men for en god bytur i Bangkok så tag forbi Khao San Road (læs mere på http://www.khaosanroad.dk) Her kan man også bo billigt og få noget god mad.

  God fornøjelse.

  #3537334
  Anonym Søren Knudsen

  Hej

  Hvis I skal dykke i Thailand, så er det bedst på vestkysten. Østkysten, især Koh Tao er simpelthen overdykket – der er ikke meget andet at se på end andre dykkere efter min mening. Hvis I er i Cambodia, så kan det anbefales at prøve at dykke ved Sihanoukville. http://www.ecoseadive.com arrangerer billige overnatningsture hvor man overnatter på en lille ø mellem dykkene. Ret fedt =) Skydning i Phnom Penh er fedt, men rigtig rigtig dyrt… Men skal man give den gas, så er det sjovt.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account