This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3535526
  Anonym JeppeKJ

  Hej
  Vi er to gutter der gerne vil til Machu Picchu paa vores 3-maaneder lange rejse i sydamerika. Vi vil helst ikke planlægge for meget i forvejen, men regner med at være i Peru i starten af maj.
  Vi vil gerne planlægge turen selv, men er lidt i tvivl om der er noget der skal bookes hjemme fra. Vil vi bare kunne møde op i Cusco og s køber tog- og indgangsbiletter der?

  #3535527
  Anonym DanielJohansen

  I kan sagtens møde op i Cuzco og bestille tog- og indgangsbilletter der, hvilket også vil være billigere end at bestille det hjemmefra..

  Vil i derimod trekke op ad Inkastien (4 dage) skal i dog forvente at booke hjemmefra idet der kun dagligt må være 500 mennesker på hele stien. I skal påregne, at 300 af disse består af guides, porters m.fl. hvorfor der kun er plads til 200 turister. Selvom det måske lyder lidt som en kliché står trekket op ad Inkastien stadig som et af mine bedste rejseminder overhovedet, og belønningen i form af solopgangen over Machu Picchu..og det at være de ENESTE mennesker den første times tid på hele stedet om morgenen gør det, det hele værd:)

  #3535530
  Anonym Rebekka Debes

  Hej, jeg tager selv til Machu Picchu I nov og har bestilt turen gennem Peru treks, som ligger i Cuzco (www.perutreks.com) De bliver anbefalet i Lonely Planet, og deres kontor ligger i Cuzco. De er rigtig gode. Gå ind på deres hjemmeside 🙂 Go’ tur 😉

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account