This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3530754
  Anonym thrineogege

  Hej vi er to piger der skal ud og rejse i nogle måneder. Vi skal tilbringe jul samt nytår på Koh Phangan/koh Samui, men fra den 3. januar skal vi videre til malaysia for at flyve fra singapore den 11. januar men vi vil gerne opleve lidt af malaysia hvad skal vi se (helst ikke for langt fra singapore)

  mvh trine og christina

  #3530764
  Anonym Anonym

  Hvis I rejser fra Thailand ind i Malaysia over land kan I lægge turen forbi Perhenthian Island, der ligger tæt ved den Thailandske grænse. Der er super dejligt og man kan snorkle me kæmpe skildpadder og hajer. Derfra kunne I tage til nationalparken Taman Negara, for en jungle oplevelse med lidt trekking, ture på floden og den berømte canopy walk. Derfra er der vist 2½ time med båd og derefter 3½ time med bus til Kuala Lumpur.

  #3530775
  Anonym Anonym

  Man kan ikke booke noget på forhånd på Perhenthian. Man står bare af båden og leder. På Long Beach ligger alle de billige steder.

  #3530768
  Anonym helene

  jeg vil også anbefale perhentian island og taman negara.. syd for kuala lumpur er der malaka, som er en lille by med masser af historie fra da hollænderne var i malaysia, helt sikkert også et besøg værd!

  #3530770
  Anonym thrineogege

  takker for anbefalinger:)

  #3530771
  Anonym Anonym

  Kan nogle anbefale et sted hvor man bor ook men billigt på perhentain island??!!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account