This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3534618
  Anonym Claus

  Borneo er opdaget for længe siden. Det er et område, hvor massevis af turister tager til. Du skal ikke have noget særlig tilladelse til Borneo, andet end det stempel, du får i i dit pas i Kuala Lumpur.

  Jungletrekking findes der uncletan.com, der er også andre i området omkring Sepilok i det nordlige Borneo.
  Ud for Kota Kinabalu er der 8 mindre øer, som er et besg værd. Her kan man også snorkle. Det kan også ske omkring Sipadan.
  Det er jo højsæson for turisme, og det betyder, at skal I på en tur i skoven eller dykning, klatre op ad Kinabalu bjerget, er det en god ide at booke hjemmefra.
  Det her er for Sabah-staten.

  I Sarawak staten er der Baku nationalpark, ikke langt fra Kuching, som er et besøg værd.

  mvh
  Claus

  #3534621
  Anonym Perry Dahl Christensen (send_flere_penge@hotmail.com)

  Se denne tråd hvor du får svar på mange af dine spørgsmål.
  https://www.backpackerplanet.dk/resjecafe/rejsesnak/19/34439/svar.htm

  #3534611
  Anonym Dannief

  Hej.

  Mig og min kæreste skal afsted til Malaysia 3 uger fra d. 26.07.10

  Vi har læst lidt på det i Lonely Planet men mangler lige lidt overblik.
  Er der noget specielt man skal være opmærksom på når man rejser på Borneo, skal man have tilladelse til at rejse dertil ?

  Er der nogle steder hvor man ikke kan snorkle grundet monsoon på denne tid af året ?

  Hvilke steder vil i anbefale på vores tur, vi ønsker flg: Jungletrekking
  Snorkeling
  Lækre strande
  Helst ikke de mest turistede steder.. 🙂

  Hvor meget skal man booke hjemmefra ?

  Håber i har nogle gode råd ? 🙂

  #3534700
  Anonym Maja

  Hej!
  Jeg har selv rejst på borneo og Malaysia i januar måned.
  Jeg vil VIRKELIG VIRKELIG anbefale jer at tage til brunei! bare et par dage, det er seriøst det smukkeste jeg har set LÆNGE og menneskerne er SÅ flinke!

  Jeg synes ikke selv ret meget om Kota Kinabalu. jeg rejste rundt alene og der var ikke mange turister da jeg var der, så man blev virkelig lagt mærke til som lyshåret alene-rejsende. Der er ikke specielt meget at se i KK, der er nogle øer man kan tage ud til, og så er der self bjerget som jeg pt har glemt navnet på lidt nord for:)
  Det skal man dog nogle gange booke i god tid, da der kan være ventetid.

  I kuching er der mulighed for at komme på en tur ud og se aber, det skulle ikke være så turistetsom oppe nordpå, men da det er et åbent reservat kan man ikke altid se orangutanger, hvilket jeg desværre ikke gjorde.. De kommer ind for at spise, og i januar er der masser af frugt i naturen, så I er måske mere heldige på den her tid af året.

  jeg har også hørt rigtig meget godt om uncletan.com som ovenstående skriver om.

  Hvor I malaysia havde I ellers tænkt at rejse?
  Men overvej virkelig Brunei:) jeg fløj rundt med Air Asia, Royal brunei air og malaysia airlines og det er SINDSSYGT billigt 🙂

  Ha’ en fantastisk tur!

  #3534720
  Anonym Rikke&Kasper

  Hvis I vil på jungletur kan jeg anbefale Borneo Eco Tours. Jeg var på Borneo i starten af juli måned, hvor vi hjemmefra havde booket en 4dages tur gennem det selskab. Det var topprofessionelt og vi havde en fantastisk guide, og en tur langt udover vores forventninger. Det første døgn var vi på Selingang Island (Turtle Island) og derefter 3 døgn på Sukau Rainforest Lodge i regnskoven, hvor vi var på jungletrekking (husk igle-strømper!), flodture, m.m. Fantastisk oplevelse. Vi så blandt andet vilde pygmæ-elefanter, næseaber, m.m. Skal helst sikkert tlbage dertil 🙂 I kan booke via deres hjemmeside, men jeg ved ikke om I er for sent ude?

  Det er muligt at Borneo er opdaget for længe siden, men synes ikke at det er særlig turistet.. Vi så ikke mange, da vi rejste der.

  Vores plan var at overnatte i Semporna, for at tage på dykker- og snorkleture til blandt andet Sipidan og Mabul, men Semporna er godt nok et kedeligt og trist sted. Langt under vores forventninger, så vi tog derfra igen samme dag..

  I Malaysia (fastlandet) kan jeg anbefale jer Perhentian Island (her er jeg nu) med hensyn til snorkeling og lækre strande + at her er ikke så mange turister. Der er to øer – den ene hedder Kecil og den anden hedder Besar. Vi bor på Besar på Flora Bay Resort. Lækkert!

  Ellers kan jeg anbefale en tur til Cameron Highlands, hvor naturen er ret fantastisk, men herudover er der ikke meget at lave og der er også væsentlig koldere end i resten af Malaysia, da det er i bjergene. Jeg tror at vi havde omkring 18-20 grader – og endnu koldere om natten, hvilket var noget af en temperaturforskel for os, for da vi tog derop om morgenen havde vi 40 grader!

  Hav en fantastisk tur:)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account