This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3514932
  Anonym Ambii

  Hej
  Min kæreste og jeg planlægger at skal til Malaysia fra 1.juli til 21.juli. Vi vil gerne opleve landet og kulturen, samt afslapning på de lækre hvide sandstrande. Jeg vil også meget gerne dykke, men min kæreste har ikke dykker certifikat, så det er ikke en dykker ferie.

  Så er det jeg skal bruge jeres hjælp.
  Hvor vil I anbefale at vi tager hen?
  Jeg vil gerne dykke ved Sipadan Island, men har hørt at det er billigere ved Mabul…Kan det bekræftes og hvordan kommer man der til hvis man er på den Malaysiske halvø?

  #3514996
  Anonym Anonym

  Hvis I kun har 3 uger, skal I begrænse jer meget.
  De gange jeg har været på Borneo hhv. Sarawak og Sabah har jeg været der i lidt over 3 uger, og det har absolut ikke været for meget.
  Angående Sipadan, så bor man nu på Mabul, da Sipadan ikke længere må have overnattere. Men man sejler så til Sipadan og dykker(eller dykker bare ved Mabul). Anyway, det er dyrt og lidt tidskrævende, og dykningen er ikke vildt nem – men kanon flot!
  Du tager til KL eller Johor Bahru og flyver til Kota Kinabalu og videre til Tawau. Men som sagt – Inår ikke det du nævnte med afslapning, hvis I tager begge steder.

  Med “kun” 3 uger til rådighed ville jeg holde mig til Malaysia (Malakahalvøen) og dykke ved Perhentian Islands (Pulau Kecil). Det er fed dykning og næsten lige så godt som Sipadan. Hvis I vælger det, kan jeg anbefale det meget seriøse dukkercenter Coral Sky Divers (har vist en hjemmeside).
  Ellers tilbring de 3 uger i Sabah, hvis I vil til Borneo.

  God tur
  Raslyng

  #3515000
  Anonym Ambii

  Jeg vil dykke ved Sipadan når jeg er derovre 🙂
  Har hørt så meget fedt om det.

  Er der nogle fede hvide strande på Borneo som vi kan slappe af på eller er Perhentian Islands de bedste?

  Jeg kunne forestille mig at vi tager til Kuala Lumpur og så efter at have set det, flyver vi til Tawau med asian air. Efter vi så har været ved Sipadan kan vi opleve Borneo. Men jeg ved at min kæreste vil have lækre hvide sandstrande, så dem beder jeg jer om hjælp til at finde disse strande på Borneo.

  Tak for hjælpen.

  #3515068
  Anonym Anonym

  Der er en del øer ud for Kota Kinabalu. Har selv været på Sapi. Det var dejligt, men ting udvikler sig jo. Ellers er der mange andre øer derude.

  God tur
  Raslyng

  #3515095
  Anonym Anonym

  Hov, jeg glemte, at der også er nogle strande ved Sandakan (hvor der også er et område med havskildpadder).
  Og ellers er der jo Labuan, hvor I kan kombinere fantastisk dykning med afslapning!

  Jeg kan forstå, at din kærestes hovedformål er strande. Men hvis I er bare en lille smule interesseret i dyr og natur, må I ikke snyde jer selv for en tur i junglen/regnskoven – som minimum bare til et af orangutang rehabiliteringscentrene.

  Raslyng

  #3515848
  Anonym Anonym

  3 uger er langt fra nok til at nå alt det I gerne vil… Perhentians har perfekte hvide strande, klart vand med små fisk helt inde ved vandkanten. Tror der er omkring 25 koralrev omkring øerne. Nogle af dem skulle kunne nåes fra stranden.

  Jeg tvivler på at forskellen mellem sipidan+semporna og perhentians er stor… Men man kan dog ikke dykke ned til vrag på The Perhentians 🙂

  I kan også bestige Mount Kinabalu (5km) på Borneo. Det tager 3 dage. Der skulle være en mega flot solopgang at se fra toppen!!

  Hvis I vil til Kuala Lumpur, skulle I ikke snyde jer selv for et smut til Penang…

  Jeg ved ikke hvordan I kommer hertil. Om i flyver DK- Singapore eller DK-Bangkok… Hvis det sidste er tilfældet ved jeg at der dagligt er en afgang (ok billigt) fra Bangkok til Penang… derfra er det nemt at komme videre til KL og Johor Bahru hvor I skal flyve fra 🙂

  Andre spørgsmål så bare spørg:
  xplosove_shalai@hotmail.com

  Skal forresten selv videre fra Penang omkring den 8. juli. Derfra til Perhentians, Endau, Tioman, Kota Kinabalu, Sipida+Semporna, Singapore, Melaka og slutter forhåbentlig af med at se Manchester United spille I Kuala Lumpur den 27. juli 🙂

  Måske vi ses? 😉

  #3529236
  Anonym anders

  Har lige haft vores foerste vragdyk og det var paa perhentians, saa det kan man godt..
  ;0 Sugarwreck hedder divesitet og var et fragtskib paa ca 80m def sank i 2001 transporterende sukker!

  #3538458
  Anonym Jonas

  Var det ellers godt at dykke på perhentians? Jeg vil gerne ned og se hammerhajer 🙂

  VH Jonas

  #3540458
  Anonym Karsten

  Goddag.. Sikke en masse god information fra andre rejseglade danskere:-)

  Jeg i gang med at planlægger en tur til Borneo sommeren 2012, hvor jeg har en 3-4uger. Jeg har ikke dykkercertifikat men håber på at kunne tage det i forbindelse med turen.

  Jeg har dykket en del tidligere med snorkel mv, men har aldrig fået taget certifikat til dyk med flaske. Jeg påregner at afgrænse turen til Malaysia siden af Borneo og vil høre om der er nogen der har nogle gode ideer til, hvordan en sådan tur kunne sættes sammen? og om der er nogen der kender et godt dykkercenter i Borneo de vil kunne stå inde for, hvor man vil kunne tage et certifikat?

  Jeg håber at høre nærmere,

  Mvh
  Karsten
  Kan også kontaktes på: kns0410@hotmail.com

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account