This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3533148
  Anonym werlauff

  Hej alle.
  Vi er 5 drenge der vil udnytte den sjældne mulighed, at følge det danske landshold til en slutrunde (VM i Sydafrika).
  Vi regner med at bruge 3 uger i Sydafrika – hvor vi nok reelt kun har 2 ugers rejsetid, da landsholdet skal spille fast i Johannesburg. Så de første spm. lyder
  – Er der steder i Sydafrika der bare er ” must sees”
  – Kan det betale sig at “tage hele vejen” til Durban?

  Efter vores tid i Sydafrika skal vi nord på, vi skal flyve hjem fra Nairobi, men vi er tvivl om hvordan denne rejse skal foregå.
  Vi ved vi skal se Victoria Falls, Zanzibar, Serengeti og Ngorogoro.
  – Vi forestiller os at rejse med tog fra Sydafrika, er der nogen der har erfaring med dette(pris, tilgængelighed, sikkerhed osv)? Er bus bedre?
  – Hvordan ser det ud med Visum på denne strækning og kan man rejse igennem Zambia?
  – HVordan ser det ud med muligheder for at hæve penge i afrika?

  Hvis der er nogen der har prøvet en nogenlunde tilsvarende tur så skriv endeligt lidt om jeres tur eller send mig en mail så kan vi evt. tage en snak.

  Mvh.
  Thomas
  thomaswerlauff@hotmail.com

  #3533149
  Anonym Claus

  Hele Cape Town området. Både i selve byen og syd for er der masser at se.
  The Garden route. Som er en strækning fra Cape Town til Port Elizabeth, som følger kystlinen.
  St Lucia Wetlands ikke så langt fra Swaziland. Gode muligheder for at se krokodiller, flodheste, zebraer men ikke større katte.
  I SA er der alm tog, bus men der er også Bazbus.com, som er minibusser, der kører dør-dør-hostels. Så kan man spare en taxi.
  Nu ved jeg ikke, hvilken rute I har har tænkt at tage til Tanzania. Den direkte rute går gennem Botswana. Her går der ingen tog, men I kan tage en bus op til grænsen mellem Zambia/Zimbabwe.
  Gode muligheder for at hæve penge. Men I skal altid have kontante US dollars til betaling af visum +, at I kunne strande et sted, hvor der ikke er mulighed for at få penge.
  Tjek seat61.com

  Mvh
  Claus

  #3533395
  Anonym Susanne

  På det tidspunkt af året hvor I skal til VM vil det klart være værd at tage til Durban – da det er det bedste sted at få lidt godt vejr, surfing, strand etc. i juni/juli.

  Hvis I er i Johannesburg området, bør I tage et par dage til Kruger National Park for at se The Big Five, men en tur til St. Lucia Wetlands er også en god ide får at få den rigtige sydafrikanske wildlife oplevelse…;0)

  Ellers er Sydafrika, bare et helt fantastisk land med SÅ meget at byde på indenfor mange forskellige områder, så det kommer lidt an på hvad I interesserer jer for – udover fodbold selvfølgelig…;0)

  Håber I får en rigtig god tur!

  #3533873
  Anonym Juliekongstad

  Hvis i er i Cape Town og kører langs Garden Route, skal i da også tage på Canopy Tour i Tsitsikamma, der er også verdens højeste “officielle” bungy jump på 216 meter 🙂
  Swaziland er måske svært at nå hvis i er i Cape Town, men det er billigt at leje bil ( kontakt evt. Affordable Car Hire i Port Elizabeth, de er rigtig gode – Husk AC hvis i rejser nordpå!) Kruger er bestemt også et Must See. Køb et telt og slå det op langs hegnet i parken og fald i søvn ved siden af de glubske hyæner og vågne kl 4 om natten fordi der står en flok elefanter lige ved siden af én. (på den anden side af hegnet!).
  Sig til hvis I vil vide mere, har rejst en del i SA. Rigtig god tur…
  Mvh Julie

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account