This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3647261
  Anonym Kathrinega

  Hej med jer berejste mennsker 🙂
  Jeg krydser ydmygt fingre for at kunne fĂĄ et par fif, gode rĂĄd og anbefalelsesværdige steder/oplevelser/must-see’s med pĂĄ vejen, nĂĄr jeg til September drager ud pĂĄ en længere rejse med min kæreste:

  Vi har store planer om at skulle rejse rundt i Mellemamerika i 5-6 mdr. Indtil videre lyder planerne pĂĄ at starte i Colombia i Sydamerika (1 mĂĄned) og herefter rejser vi nordpĂĄ op igennem Mellemamerika (3 mdr) og slutter rejsen af pĂĄ Cuba (1 mĂĄned).

  Vi kommer begge to fra Musikvidenskab pĂĄ Københavns Universitet (6. og 8. semester), og da vi begge skal skrive en opgave om hhv. “slaveri i Caribien” samt “religions- og kulturmøder i Caribien og Danmark” imens vi er afsted, er det rigtig oplagt og relevant at skulle ud i “felten” pĂĄ den mĂĄde 🙂
  Udover obligatoriske opgaver der skal skrives, har vi ogsĂĄ grusomme planer om at dyrke en masse musik- og dansekultur og gĂĄ i dybden med dĂ©t, i en længere periode – nok mest oplagt pĂĄ Cuba i form af trommer og salsa.

  Måden vi har tænkt os at rejse på, er low-budget. Vi vil gerne se og opleve en masse natur og kultur, og vil prøve på at flygte fra alt hvad der lugter af turister og backpackere. Lokalbefolkning er derfor at foretrække i forhold til socialt samvær og i det hele taget når der skal interageres og kommunikeres med mennesker.

  Vi har aldrig rejst i denne del af verden (kun som backpacker i Thailand for nogle år siden), og ville være så super glade for at få et par ord med på vejen fra folk der har rejst eller på anden vis begået sig i disse områder. Vi har ikke planlagt præcis i hvilke lande i Mellemamerika vi skal rejse i endnu, men måske nogen kunne give et praj om anbefalelsesværdige områder? I al fald er vi glade for alle former for inputs der overhoved kunne være i forbindelse med turen 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account