This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500533
  Anonym leisau

  Jeg har et 6 dages stopover i Thailand og regner med at skulle en tur ned til en af strandene i ca. 4-5 dage. Jeg overvejer Ko Samet, Ko Chang eller evt. Hua Hin, da det helst ikke skal vaere for langt vaek fra Bangkok. Er der nogen, der har erfaringer med de steder eller evt. kan anbefale andre steder? Jeg er ude efter 4-5 dages afslapning paa et stille og roligt sted.

  #3500535
   mallejacobsen

  Jeg var ikke specielt begejstret for Hua Hin – for overrendt og kommercielt. Har ikke været på Kho Samet eller Kho Chang, men begge øer har jeg fået anbefalet, så det ville nok være at foretrække for mig. Mvh. Malene

  #3500534
  Anonym Anonym

  Hua Hin er OK for 4-5 dage. der er det hele både stille steder og Night life
  MvH Steen

  #3500536
  Anonym Bechjens

  Hejsa…. Du skulle ta til Koh Samui, det er bare sagen. ta natbussen eller tog fra Bangkok til Suratthani og så med båd. Når du kommer i land skal du bare tage en taxi (ladvogn) og køre med til Lamai. Stå af ved McDonald og gå ned til stranden, vejen er for enden af Mc. Her ligger alletiders hytter Coconut ca. 400B, men så ligger hytten også på stranden.
  ønsker du mere info så kontakt bechjens@ofir.dk eller her coconutbeach_samui@yahoo.com

  #3500537
  Anonym Steen

  Er det ikke en temlig lang rejse til Koh Samui ? 18 timer hver vej ? For der er ingen tvivl Samui er paradiset!
  MvH Steen

  #3500538
  Anonym Steen

  Er det ikke en temlig lang rejse til Koh Samui ? 18 timer hver vej ? For der er ingen tvivl Samui er paradiset!
  MvH Steen

  #3500565
  Anonym … Wai

  Du skal ikke bruge din dyrebare tid i Thailand andre steder end på en af øerne omkring Koh Chang. Hvis du vælger Koh … 6 timer med bus og 2½ time med båd fra Bangkok bliver du ikke skuffet. Tag IKKE til Hua Hin eller Samui!!!

  #3500567
   zgt

  Tag til Ko Chang. Har været alle tre steder, og Ko Chang var uden tvivl det dejligste sted. Desuden er det meget tættere på Bangkok end Ko Samui.

  #3500788
  Anonym Anonym

  hej jeg ville klart tage til huahin da du ikke har lang tid at rejse rundt i tag bussen derned det er billigt fra south busstationen i bangkok , der er mange billige bungalows i huahin bla. thipurai som ligger 200 meter fra stranden .

  god tur

  Henrik.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account