Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501073
   Anonym

  Langt de fleste steder i Thailand har myggenet!

  Hvis du vil købe et hjemmefra koster det cirka kr. 200. Det vejer ikke særligt meget, men fylder godt i rygsækken.

  Kommer du til Thailand uden myggenet skal du sikre dig, at myggenettet de steder de overnatter er i orden. Du SKAL SELV se det.

  Hav en god rejse..

  PS: Så vidt jeg husker er der kun malariamyg i Nordthailand………..

  #3501071
   janniea

  hej. jeg skal til thailand, og skal have et myggenet med. er der nogen der kan anbefale evt, et bestemt slags, og hvor man køber det?

  #3501076
   Cecilie

  Det er vigitgt at bruge myggenet i Thailand, da det ikke blot er malaria (Thailand er ikke højrisikoområde), som som overføres med myg, men også Dengue feber og Japansk hjernehindebetændelse. Det er godt at købe nettet hjemmefra, da man på pakken kan læse, om nettet er impreneret – det er vigtigt, at det er, for ellers stikker myggene igennem. Du kan finde imprenerede myggenet i alle friluftslivsforhandlere. Jeg har gode erfaringer med et, som hedder spider. Det er nemt at slå op, og vejer ingenting.

  #3501080
   Anonym

  Hey.

  Jeg rejste også rundt i thailand sidste år sammen med et par venner i 6 uger. Alle de steder vi boede var der myggenet, og vi boede stort set kun de billigste steder. Personligt ville jeg ikke gide at bruge 200 kr. på et myggenet. (men jeg er også studerende, med stram økonomi, og uden den store frygt for malaria, Dengue osv.)

  MBD

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account