This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524364
  Anonym Magnus

  De fleste steder, hvor I får brug for myggenet vil der allerede være sat et op i på værelset. I behøver ikke at tage myggenet med, men køb det i Asien, hvis I finder ud af at I får brug for det. Hvis der er brug for myggenet i det område hvor I er, kan I godt gå ud fra, at det kan købes lokalt. Myggespray, DEET og som regel også citronella, kan også købes lokalt.

  #3524366
  Anonym Rasmus

  Jeg har aldrig været i den situation at jeg virkeligt behøvede et myggenet.. Så ville aldrig selv pakke et med.. Hvis jeg skulle retunere til Sumatra ville jeg nok overveje det igen men i de ovennævnte lande ser jeg intet problem, da de er opsat de værste steder og ellers kan købes for få kroner på alle markeder..

  #3524361
  Anonym LJbn

  Er det mon en god idé, at medbringe myggenet på en længerevarende tur til Asien? Vi skal være væk i 2,5 mdr. og skal rejse i Kina, Malyasia og Thailand. Vi vil gerne bo på hostels samt i små hytter.

  #3524570
  Anonym Torben

  Hej I malaysia – specielt på Borneo – vil et myggenet være at foretrække. I Thailand har man det de fleste steder på de små hoteller. Ellers vil jeg anbefale at man smører/sprayer sig godt med det lokale myggespray – se efter DEET i indholdsfortegnelsen

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account