This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541069
  Anonym soestroem

  Hej en ven og jeg (2 fyre 20 år) har fået den ide at tage en tur til asien, vil starte i New Delhi dernæst Nepal, Bangladesh, Burma, Laos, Vietnam, Cambodia, Thailand. Tænker mellem 4-6 måneder og starte i juli? og hvad skal man forvente at budget – Er der noget generelt galt i min plan?

  Har aldrig backpacket før, men er ikke bange for at springe ud i noget nyt:)

  Håber der er nogen der har nogle kritisk, ideer eller bare en god kommentar!:) Tak!

  #3541070
  Anonym Magnus

  En ting er galt: I kan ikke rejse frit i Burma, selv om det dog er blevet bedre end tidligere. Forvent ikke at kunne rejse over land ind i eller ud af Burma. I kan derimod godt flyve ind og ud af Burma. Snak med en burmesisk ambassade eller et rejsebureau om detaljerne.

  Hvis I rejser i fire mdr. bør I overveje at holde jer til færre lande, på seks mdr. burde det derimod kunne lade sig gøre. Hvis I ikke har rejst før, kan Bangladesh, Indien og Burma være svære steder at starte. Resten af landene er nemmere at rejse i.

  #3541071
  Anonym soestroem

  Tak for det gode svar:) Vil Du mene det vil være en betydelig fordel, at starte i bankkok og slutte i delhi istedet – altså rejse modsat? Det vil nemlig koste 1000 kr mere med fly, men hvis det er en stor fordel vil det da være værd at overveje!

  Vi har tiden til 6 mrd. såå det kan da værre vi må forlænge hvis budgettet holder:-)

  #3541073
  Anonym Henrik

  Hej.
  Mener sagtens i kan starte i Indien hvis i vil.. Indien er blevet meget nemmere at rejse i end tidligere hvad transport angår.. I skal bare væbne jer med god tålmodighed når i skal med offentlig transport..
  En fordel ved at starte med Indien er visum. I kan IKKE rejse ind i indien uden visum, det skal laves på en ambassade i forvejen. Thailand, Vietnam, Cambodja får i visum ved indrejse, ved nogle af landene koster det dog ca 20-30 US Dollar.
  Det kan dog være en fordel at vende rejsen rund, da Juli er en af de værste måneder hvad angår monsunen i Indien.. Den er selvfølgelig ikke lige slem i hele Indien, men vil i ex ned til Goa, kan I i juli forvente ca 1000 mm regn!! -og det er nok lige i overkanten af hvad man har lyst til!

  #3541086
   SabineKuire

  Jeg vil anbefale jer, når i kommer til Nepal, at kontakte Ngima Dawa Tamang (www.familyhomestays.com) – hans hus er et såkaldt homestay, hvor turister kan få lov at bo i et lokalt hus sammen med en nepalesisk familie og måske enkelte turister/voluntører. Det er billigere end et hotel (10-12 dollars om dagen inkl. 3 måltider) – og så er det en kulturel oplevelse oveni. Dawa er en erfaren trekkingguide, har en masse historier at fortælle og er i kontakt med nogle meget interessante projekter i Nepal.

  Trekking-budget afhænger af, hvilken rute man vil gå. Generelt er prisen for en guide (det er meget dumt at gå uden en guide) mellem 30 og 40 dollars om dagen, og så skal man betale for kost og logi for sig selv og guiden. Regn med et par tusinde kroner i alt.

  #3541087
  Anonym soestroem

  Mange Mange tak for de super gode råde og erfaringer!:)

  er der nogen erfaringer ang t dagsbudget, inkl transport, logi og lidt underholdning?

  #3541088
  Anonym soestroem

  Mange Mange tak for de super gode råde og erfaringer!:)

  er der nogen erfaringer ang t dagsbudget, inkl transport, logi og lidt underholdning?

  #3541091
  Anonym LisbethFriis

  30-40 USD pr. dag for en guide i Nepal er alt for meget!

  Hvis I betaler seperat for guiden, er prisen 25 USD og for en porter (bærer) 15 USD pr. dag. Her oven i kommer så lidt drikkepenge; typisk 15% hvis I har været tilfredse med den ydede service.

  Med hensyn til regntid og trekking er Nepal bedst i marts, april, maj og oktober, november.

  Hvis I vil i kontakt med den guide, jeg plejer at bruge, kan I bare sige til 🙂

  VH
  Lisbeth

  #3541113
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hi boys.

  I skal helt klart starte jers rejse i Indien , Super i er nogen stykker der rejser sammen, det gör det letter at klare det vilde indien, Tag op til Dhamasla ,manlai, lea ladak, nogen rigetig fede steder der ligger i himalaya,, husk indien bliver jers lives oplevelse, og i for en fede oplevelse, burma er helt ok, i skal nok flyve der til fra bangkok,nepal Anapurnam trek fedt trek, i kan rejse fra varanasie indien til nepal, med fly eller bus op til jer,god rejse,

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account